nije krila mišljenje

Zašto princeza Dajana NIKAD ne bi bila s Tomom Kruzom? On danas GUTA POGLEDOM Kejt Midlton, a ni kod Di nije imao šanse

0

Princeza od Velsa svojevremeno je priznala zbog čega je holivudski glumac Tom Kruz "izbrisan s njene liste" potencijalnih momaka

princeza dajana bila je žena za kojom su muškarci ludeli 90-ih, pa sigurni ni tom kruz nije bio ravnodušan
princeza dajana bila je žena za kojom su muškarci ludeli 90-ih, pa sigurni ni tom kruz nije bio ravnodušanfoto: EPA/STEPHEN PONDS

Nekadašnje osoblje, saradnici i prijatelji pokojne princeze Dajane ispričali su nam proteklih decenija mnogo detalja o njenom životu, a kraljevski kuvar Daren Megrejdi imao je s ledi Di vrlo prisan odnos i više puta nas iznenadio simpatičnim pričama iz prošlosti.


Megrejdi je bio zaposlen u Bakingemskoj palati duže od decenije, nakon čega je 1993. godine prešao u Kensingtonsku palatu i postao lični kuvar princeze od Velsa. Brinuo je o njenom jelovniku i pravio joj razne đakonije sve do Dajanine tragične smrti 1997, posle čega mu je ponuđeno da radi za princa Čarlsa. Daren Megrejdi je to odbio i preselio se u Teksas, gde živi i danas.


Među brojnim uspomenama koje je on podelio sa javnošću našao se i jedan interesantan detalj – šta je Dajana mislila o holivudskom glumcu Tomu Kruzu. Kako je kuvar istakao, princeza mu je jednom prilikom rekla da nikad ne bi mogla da bude u ljubavnoj vezi sa zvezdom filma Top Gun nakon što ga je lično upoznala.

 


Tom Kruz i princeza Dajana prvi put su se sreli 1992. godine, na premijeri filma "Tamo daleko".

 

U to vreme, glumac je bio u braku s australijskom filmskom zvezdom Nikol Kidman, a Dajana je navodno bila pomalo zaljubljena u Kruza. O tome je pisala i njena biografkinja Džudi Vejd u knjizi "Dajana: Intimni portret".

 


– To objašnjava zašto je Nikol Kidman svaki put odbijala da glumi Dajanu i što nije bila srećna kada je njena najbolja drugarica Naomi Vots to prihvatila – napisala je Vejdova. – Nikol je sve dobro upamtila, čak i nakon što se razvela od Toma i pošto je žena zbog koje se osećala ugroženo umrla.


Kako je Dajanin kuvar objasnio, čim ga je upoznala, princeza je shvatila da nikad ništa ne bi imala s Tomom Kruzom.

 

Dajana je jednog jutra ušla u kuhinju i rekla mi: "Darene, imali smo poziv da gledamo "Nemoguću misiju" u Londonu, Vilijam, Hari i ja – rekla mu je. – Misliš li da će oni želeti?


On joj je na to rekao da nije siguran za dečake, ali da bi ona možda želela da upozna najpoželjnijeg glumca u Holivudu.


Darene, umreću od smeha – rekla mu je i sa sinovima otišla na premijeru.

 

Princeza Dajana je posle razvoda od princa Čarlsa bila najpoželjnija žena planete
Princeza Dajana je posle razvoda od princa Čarlsa bila najpoželjnija žena planetefoto: James McCauley / Capital pictures / Profimedia

Nakon što je upoznala Toma Kruza, svoje mišljenje je podelila sa svojim odanim prijateljem.


– Ušla je, uzela neko voće, krenula ka vratima bez reči. Ali dok je izlazila, rekla je: "Još jedan otpada s liste. Prenizak je" – rekla je princeza Dajana o glumcu.


Razlika u visini zaista je bila značajna – Dajana je bila visoka 177 centimetara, a Kruz 170.


Glumac je, inače, bio jedna od poznatih ličnosti koje su prisustvovale sahrani princeze Dajane, a zanimljivo je da su Dajanin stariji sin princ Vilijam i on danas prijatelji.

 

 

Ipak, često se šuška da mu je Vilijamova supruga Kejt Midlton vrlo simpatična, te je u više navrata uslikan kako se otvoreno divi njenoj lepoti i zagleda je.

 

 

makonda-tracker