nije beograd!

LJUBAV ju je odvela daleko od Srbije: Znate li gde zapravo živi Zorja Pajić sa suprugom?

0

Zorja Pajić među favoritima je na PZE '24, a ne krije da najveću podršku ima od supruga Lazara.

Zorja Pajić
Zorja Pajićfoto: G.G./ATAImages

Nakon besprekornog nastupa na „Pesmi za Evroviziju“ Zorja Pajić plasirala se u finale, a numerom „Lik u ogledalu“ izazvala je oduševljenje publike i postala jedan od favorita za odlazak u Malme.

 

Međutim, malo ko zna da Zorja živi u Nemačkoj sa suprugom Lazarom, koji joj je najveća podrška i vetar u leđa u karijeri.

 

— Tamo sam se udala, što se kaže (smeh). Tamo moj muž radi i živi, a samim tim i ja. Odlučila sam posle neke blokade od godinu dana da odem tamo i da vidim šta će da se desi – otkrila je za Grand i priznala i da su u jednom trenutku ona i njen suprug razmišljali da se ipak skuće u Srbiji:

 

— Bilo je nekih razmišljanja, ali s obzirom da ništa nije sigurno, a ovo je sigurno, bilo bi besmisleno ostavljati siguran posao za nešto što je projekat. Trudimo se da izbalansiramo između ta dva, za sada ide dobro, evo, već deseta godina.

 

 

Odmah po dolasku u Nemačku, Zorja je sebi obezbedila kreativni kutak u kome najviše uživa.

 

 Jednu sobu u stanu sam posvetila studiju. Tamo nastaju pesme, tamo se drže časovi, snima se. Sve se tamo dešava – rekla je pevačica i priznala gde je nastala njena numera kojom se predstavila na „Pesmi za Evroviziju“.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 Tekst je nastao u kolima ka Nemačkoj. Ne mogu tačno da se setim, možda je bila neka Mađarska ili Češka, tako nešto, a muzika je nastala u Nemačkoj. Prvo smo Lazar i ja seli za klavir, tu smo napravili formu pesme da vidimo šta želimo. Onda je on uradio aranžman, a na kraju smo sve to i snimili u nekadašnjoj crkvi u Nemačkoj, tačnije u sali koja je nekada bila crkva, u Nojbrandenburgu, severno od Berlina – ispričala je za Grand.

 

(J. Jović/ A. Dačić)

 

Bonus video

PRIJAVILA SAM SE BEZ CILJA, NISAM NI SANJALA DA ĆE OVO DA SE DESI! Zorja za Kurir TV: Stvari su krenule da se slažu

 

makonda-tracker