ramonda, lila ramonda

Sve vreme je prati ista i NEVEROVATNA stvar: Nastup Teya Dore i njena lila ramonda obeleženi su moćnom simbolikom

1

Otkako se prijavila za PZE '24, Teya Dora zapaža da je prati isti broj, za koji se veruje da donosi pozitivne stvari.

Teya Dora na takmičenju PZE
Teya Dora na takmičenju PZEfoto: Damir Dervišagić

Teya Dora nastupila je sa pesmom "Ramonda" u drugom polufinalu Pesme za Evroviziju '24, kao jedan od najvećih favorita.

 

Ova mlada pevačica, koja je prethodno postigla veliku popularnost sa pesmom "Džanum", sada ima neverovatnu simboliku koja prati njen nastup.

 

Naime, kako je jedan od korisnika društvene mreže X primetio: "Teya Dora je dobila broj 11 u 2. polufinalu #pze a dan kada se nosi Natalijna (lila) ramonda je 11.11. koji je u numerologiji anđeoski broj + pesma o miru, ponovnom rađanju, simbolu, sećanju na ovaj narod".

 

 

I sama Teya Dora je to istakla, gostujući nedavno na Radio Beogradu. Tada je istakla kako je već mesecima od kad je počela da radi pesmu Ramonda, sa kojom se kandidovala da ove godine predstavlja Srbiju na Evroviziji, svuda prati broj 11!

Dan primirja u Prvom svetskom ratu koji se obeležava 11. novembra smatra se i danom cveta ramonda, a Teya Dora je, kako piše Kurir, i pesmu poslala na konkurs Javnog servisa baš noći između 10 i 11. novembra, i to uveče tačno u 11 sati i 11 minuta.

 

U više navrata, Teya Dora je u interjuima naglašavala kako je od tada non-stop prate te četiri jedinice.

 

Toliko često vidim broj 11 11 da sam to počela i da slikam i telefon mi je sada prepun tih slika — otkrila je Teya Dora za RTS Zvuk. Onda se desilo da iz Malmea posle njihovog dužeg kolebanja saznamo i da se finale ovogodišnje Evrovizije održava baš 11. maja.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Simbolika broja 11 u numerologiji

 

Numerolozi tvrde da su brojevi poruke od anđela iz univerzuma, te da je stalno viđenje broja 11 izuzetno dobar znak koji ukazuje na manifestaciju, priliku, ljubav srodnih duša i da simboliše otvaranje energetskog portala tako da onoga koga prati anđeoski broj 11 :11 čeka dugo priželjkivana mogućnosti ispunjenje velike želje.

 

Uz sve ovo, Teya Dora je i već jedna od najuspešnijih učesnika na ovogodišnjem takmičenju, kako po broju pregleda, tako i po broju onih koji smatraju da bi bila dostojan predstavnik na Evroviziji.

 

Bonus video

Teya Dora: Moja pesma ima srpsku melodiju, upakovanu u moderan zvuk i jaku poruku

 

makonda-tracker