neobično

KIMONO-HALJINA & čizme na pertlanje: Zorja se posle nastupa na PZE presvukla u prolećno izdanje kakvo se ne viđa često

0

Zorja Pajić juče je zabeležila jedan od najboljih nastupa u karijeri, u neobičnoj i eleganoj crnoj haljini, a potom se pojavila pred novinarima u nečemu sasvim drugačijem

Zorja Pajić posle nastupa na Pesmi za Evroviziju '24
Zorja Pajić posle nastupa na Pesmi za Evroviziju '24foto: Antonio Ahel/ATA Images

Juče je održano prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju '24, festivala na kom Srbija bira svog predstavnika za Evroviziju, a na velikoj sceni smo videli 14 sjajnih nastupa.


Među izvođačima su bili Filari, Lena Kovačević, Anđela Ignjatović Breskvica, Marko Mandić i mnogi drugi, a jedan od najupečatljivijih nastupa imala je Zorja Pajić, koju smo na PZE gledali i 2022. godine.


Ovog puta ona je izvela pesmu "Lik u ogledalu", u ekscentričnoj crnoj toaleti, a nakon performansa se presvukla u interesantno izdanje.

Zorja je okupljenim foto-reporterima pozirala u kimono-haljini, efektnom modelu na kopčanje i s tankim pojasom koji ističe struk, a opredelila se za crni model sa cvetnim dezenom.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica je ponela jednostavnu haljinu sa širokim rukavima 3/4 dužine, a kombinovala ju je s kratkim čizmama na pertlanje, sa stabilnom blok-štiklom, i crnim čarapama.


Ovaj look odlično se uklopio uz crnu kosu, što je iznenađujuća transformacija koju je Zorja spremila za ovaj nastup.


Pevačica se, inače, plasirala u finale Pesme za Evroviziju, pa ćemo imati priliku da je gledamo i u subotu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Zorja Pajić posle nastupa na PZE

 

makonda-tracker