čuva intimu

Imaju dvoje dece, nećete ga videti u javnosti: Znate li ko je i kako izgleda suprug Ane Đurić Konstrakte?

1

Ana Đurić Konstrakta jedna je od učesnika na PZE '24. i, mada se čini da je dobro znamo, retko ko zna ko je njen suprug.

Ana Đurić Konstrakta
Ana Đurić Konstraktafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Đurić Konstrakta prisutna je na domaćoj muzičkoj sceni već godinama, ali pravu i zasluženu svetsku popularnost stekla je nakon pobede na "Pesmi za Evroviziju" 2022. godine i pobedom s pesmom "In Corpore Sano".

 

Konstrakta se plasirala na Evroviziju, gde je osvojila visoko peto mesto, a nakon toga njena karijera išla je samo uzlaznom putanjom.

 

Ona je rešila i da i ove godine okuša sreću na PZE festivalu, sa pesmom "Novo, bolje", premda ističe da, kao ni prošlog puta, ne cilja na pobedu.

 

Konstrakta je prešla zanimljiv karijeri put poslednje dve godine, pa je od upravnice zgrade postala regionalna zvezda autentičnog stila i muzičkog pravca.

Ipak, o njenoj porodici ne zna se mnogo toga, pošto se trude da sačuvaju privatnost i intimu.

 

Malo ko zna da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece: devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

 

Ana Đurić Konstrakta mama je dvoje dece i u braku je sa kolegom
Ana Đurić Konstrakta mama je dvoje dece i u braku je sa kolegomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ana je od 2009. godine u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama piše da je, baš kao i Konstrakta, završio Arhitektonski fakultet.

 

 

Nedavno je Ana u emisiji "Ekskluzivno" voditeljki Miri Adanji-Polak govorila o svom suprugu.

 

— Jeste sve to nekako bio šok. Sad odjednom ovako, sad odjednom onako. Mislim da se on prevario pošto je u početku sedeo na mrežama i gledao komentare, tako da tu zaista nađeš sve i svašta, a to ne vodi nikuda. Uglavnom, ono što je veoma bitno jeste da se uspostave stvari dobro, a to smo brzo uspeli — ispričala je Ana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

LORIN JE UČINILA TAKMIČENJE NEPRAVEDNIM, FINAC JE TREBAO DA POBEDI! Konstrakta šokirana rezultatima Evrovizije: Postoji nesklad

 

makonda-tracker