bez njega ne bi bilo isto

Znate li ko je suprug Zorje Pajić? On je njena najveća podrška, saradnik i životni partner, a brat mu je poznati glumac

0

Popularna pevačica ove godine će proslaviti petu godišnjicu braka 

Zorja Pajić učestvuje na Pesmi za Evroviziju '24
Zorja Pajić učestvuje na Pesmi za Evroviziju '24foto: Nemanja Nikolić

Zorja Pajić, koja nam se predstavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nastupala je na Pesmi za Evroviziju '22, kada je izvela pesmu "Zorja", a sada se vraća na PZE baladom "Lik u ogledalu", koja spada u favorite za predstavnika Srbije na Evroviziji.


I ovog puta joj je glavni saradnik u komponovanju bio njen suprug Lazar Pajić koji joj je ujedno i najveća podrška u karijeri.


Zorja je često pominjala supruga u intervjuima, a istakla je da joj je on i velika inspiracija.

Stalno slušam, preslušavam i gledam nastupe i razmišljam gde se ja tu pronalazim i onda inspiraciju crpim iz svoje glave. I naravno iz mog supruga, moje najveće podrške – rekla je Zorja za Glossy jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)


Zorja, čije je pravo ime Zorica i pre udaje se prezivala Joksimović, u braku je od 31. avgusta 2019. godine, a kako vreme prolazi njihova ljubav sve je jača, pa su oni odličan tandem na svim poljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)


Moja podrška, moj prijatelj, moja sreća, moja ljubav! Kad bi na svetu bilo malo više ljudi kao što si ti, svet bi bio bolje mesto! – napisala je pevačica jednom prilikom na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Pajic (@maestrolaki)


Inače, Zorjin dever je poznati glumac Milan Jelen Pajić, koji ju je ponosno hvalio nakon njenog prvog nastupa na Pesmi za Evroviziju.


Snajka je čudo, ona će tek da pokaže šta ume, ovo nije ništa. Htela je da dopre do publike i u dogovoru sa mojim bratom, odlučili su se da to bude preko emisije ''Zvezde Granda'' – rekao je glumac.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Zorja za Kurir TV: Stvari su krenule da se slažu

 

makonda-tracker