(foto)

"Čekam tužbu da je osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje": Otvoreno pismo Gorana Ivaniševića bivšoj supruzi

0

Trener Novaka Đokovića i bivši teniser svojoj bivšoj supruzi obratio se porukom nalik na otvoreno pismo na Instagramu.

goran ivanišević obratio se pismom bivšoj supruzi, ne pominjući je direktno
goran ivanišević obratio se pismom bivšoj supruzi, ne pominjući je direktnofoto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Trener Novaka Đokovića i nekadašnji profesionalni teniser Goran Ivanišević je na Instagramu objavio poruku nalik otvorenom pismu, a uputio ju je bivšoj supruzi Tatjani Dragović, premda se ne obraćajući direktno njoj.

 

Ipak, njeno ime provejava kroz sve rečenice ovog pisma.

 

Mada je već godinama u novom braku sa voditeljkom Nives Čanović, a oboje su ostvarili porodice i nakon kraha svog braka, Goran Ivanišević pomenuo je suđenja koja imaju, osvrnuo se na pitanje finansija i time objasnio da je sa bivšom suprugom u nekoj vrsti sukoba.

 

Goran i Tatjana su bili zajedno 17 godina, venčali su se 2009, a razveli posle četiri godine braka.

 

Pročitajte sami:

 

— Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova.

 

 

— Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima, koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran — završio je Ivanišević.

 

tatjana dragović je manekenka i bivša supruga gorana ivaniševića
tatjana dragović je manekenka i bivša supruga gorana ivaniševićafoto: Instagram

Hrvatski portal Nacional navodi dodatne podatke u vezi sa njihovim navodnim sudskim sporovima:

 

Pokrenuo je više postupaka sa ciljem da se Tatjani Dragović oduzme deo imovine koji joj je pripao na osnovu njihovih ranije obostrano potpisanih ugovora, a od nje, po svemu sudeći, traži i vraćanje fiktivnog kredita od čak 2,5 miliona evra. Iako sudu nije dostavio nikakav ugovor o kreditu, niti ubedljiv dokument koji bi potvrdio ovu tvrdnju, sud je Tatjani Dragović blokirao račune i zabranio raspolaganje imovinom — navodi se na portalu Nacional.

 

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović imaju ćerku Amber Mariju i sina Emanuela.

 

Bonus video

Podrška Novaku i srpskim teniserima u Valensiji

 

makonda-tracker