"počivajte u miru, boro.."

"Uvek kad bismo se sreli..." Jelena Tomašević otkrila detalj koji će je zauvek povezivati s Borom Đorđevićem

0

Jelena Tomašević oprostila se od dragog kolege Bore Đorđevića i otkrila detalj zbog kog bi se uvek šalili.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Muzička legenda, roker i frontmen "Riblje čorbe", Borisav Bora Đorđević, sahranjen je u svom rodnom Čačku, uz pesmu "Pogledaj dom svoj, anđele".


Mnoge njegove kolege i sugrađani okupili su se kako bi na večni počinak ispratili muzičara i tvorca brojnih hitova, a posebno srceparajuće bilo je videti njegovu udovicu Dubravku, koja je bila pored Borine ćerke Tamare.

 

Od Bore su se oprostile brojne njegove kolege, a neki su mu uputili i poruke oproštaja na društvenim mrežama.

Pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić prisetila se prijateljstva s Borom, pa otkrila malo poznat detalj koji ih je povezao, a to je da su oboje rođeni na isti datum i da su se uvek šalili po tom pitanu.

 

Ove godine smo Bora i ja zajedno bili u božićnoj emisiji "Nikad nije kasno" i divno smo se proveli. On je toliko bio jednostavan i normalan u ophođenju sa drugim ljudima da je to neverovatno. Rođeni smo oboje 1. novembra i uvek kad bismo se sreli, pala bi neka šala na taj račun.😊 Bio je umetnik kakav se retko rađa i čast mi je što sam ga poznavala! Počivajte u miru, Boro! Hvala za sve! Neka su Vam svetli putevi gospodnji — napisala je Jelena Tomašević Bosiljčić.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NEVEROVATNA PRIČA O LUTKI SA NASLOVNE STRANE Lečić otkrio trenutak kada je Bora postao legenda: Bio sam zapanjen...

 

makonda-tracker