tužno

Slomljene od tuge: Udovica Bore Đorđevića i njegova ćerka držale su se zajedno na najtužniji dan

1

Bora Đorđević sahranjen je u Čačku, a njegova udovica Dubravka Milaković bila je slomljena od bola i tuge.

Dubravka i Tamara na poslednjem ispraćaju Bore Đorđevića Čorbe
Dubravka i Tamara na poslednjem ispraćaju Bore Đorđevića Čorbefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzička legenda, roker i frontmen "Riblje čorbe", Borisav Bora Đorđević, sahranjen je u svom rodnom Čačku, što je bila njegova želja. Mnoge njegove kolege i sugrađani okupili su se kako bi na večni počinak ispratili muzičara i tvorca brojnih hitova poslednjih nekoliko decenija, od kojih je neke posvećivao svojim velikim ljubavima.

 

Bora je poslednje godine svog života proveo srećno zaljubljen u svoju treću suprugu, Dubravku Milaković, za koju je govorio da mu je vratila veru u ljubav.

 

Njih dvoje venčali su se 2016. na Santoriniju, a od tada do momenta rokerove smrti u 72. godini, proveli su nekoliko lepih godina u Ljubljani, ispunjenih ljubavlju.

 

Dubravka se pojavila na komemoraciji u dugoj crnoj haljini, najpre je sedela sama, primajući saučešća, a kasnije, tokom sahrane, društvo joj je pravila Borina ćerka Tamara.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora je ispraćen uz pesmu "Pogledaj dom svoj, anđele".

 

Tamara je ćerka iz prvog braka njegove prve supruge Dragane, koju je prihvatio kao svoje dete, a nakon nje je imao još jedan brak, pa naposletku upoznao Dubravku.

 

Zaista se nikad nisam osećao bolje, non-stop sam na relaciji Srbija - Slovenija, postoji žena u Deželi koja mi je ukrala srce! Kad nismo zajedno, ne silazim sa telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet – otkrio je Bora, a ispostavilo se da će tu Slovenku, Dubravku, voleti do kraja života.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Bora Čorba sahranjen uz pesmu Pogledaj dom svoj, anđele

 

makonda-tracker