sjajno

Ivan sigurno nije ostao imun! Jelena Tomašević u stajlingu koji ju je pretvorio u pravu femme fatale i emituje — moć

0

Jelena Tomašević pokazala je nešto drugačiji modni odabir nego inače za otvaranje Sava centra u Beogradu prethodne večeri.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na otvaranju Sava centra
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na otvaranju Sava centrafoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Sava centru na Novom Beogradu sinoć su se okupila sva poznata imena iz sveta umetnosti, mode, televizije, estrade... Slavne dame na crvenom tepihu kao da su većinski birale klasik ― crnu boju ― što se, kao i uvek, pokazalo kao pun pogodak kada je maksimalna elegancija neizostavna u oblačenju.


Pojavili su se i mnogi slavni parovi na crvenom tepihu, među njima i Tamara Dragičević i Petar Benčina,  Nina Janković Dičić i Mateja Dičić, Seka Aleksić i Veljko Piljikić, Sara Jovanović i Žiga Sotlar, Marija Mikić Pantić i Jovan Pantić, kao i mnogi drugi, a posebno su se izdvojili Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić.

 

Ovaj umetnički spoj pevačice i glumca uvek donosi lepu energiju gde god da se pojave, a među njima je uvek, i posle mnogo godina, očigledna ljubav.

 

Oni uvek prate jedno drugo na važnim događajima, pa ni sada nisu odstupili od svog zlatnog bračnog pravila, a na otvaranju Sava centra pojavili su se maksimalno uklopljeni. 

 

U skladu s nepisanim pravilom večeri, oboje su došli u crnom, ali posebno je Jelena blistala u stajlingu koji inače nije tipičan za nju. Iako je redovno viđamo u haljinama i suknjama, najčešće s nekim floralnim motivima, Jelena je ovog puta birala izdanje vredno jedne femme fatale.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Naša nekadašnja predstavnica na Evroviziji ponela je korset na zakopčavanje s vrtoglavim dekolteom, koji je Jelenu instant pretvorio u zavodnicu i emotivao moć. Uz njega je uklopila crne pantalone sa širokim i ravnim nogavicama, a ceo utisak je kompletirala kosom stilizovanom u niski, ali elegantni rep.

 

Fantastično!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Vlado Georgijev sa suprugom na otvaranju Sava Centra

 

makonda-tracker