(foto)

Dominiraju roze boja & baloni, a tu su i Jelena i Novak: Zavirite na magičnu proslavu rođendana Tare Đoković

0

Ćerka Novaka i Jelene Đoković proslavila je rođendan na predivnoj dečjoj proslavi, uz dvorac, balone, tobogan...

Tara Đoković u zagrljaju tate Novaka malo nakon što je osvojio olimpijsko zlato
Tara Đoković u zagrljaju tate Novaka malo nakon što je osvojio olimpijsko zlatofoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tara Đoković, ćerka Novaka i Jelene Đoković, 2. septembra slavi sedmi rođendan.

 

Mnoge je iznenadila informacija da deca Đokovića odnedavno uopšte ne gase svećice sa rođendanske torte, o čemu je Jelena govorila i smisleno objasnila zbog čega im ova rođendanska tradicija više nije toliko važna. 

 

Ipak, oni i dalje uživaju u lepim proslavama, pa su se Đokovići okupili kako bi usrećili mališane prelepom dečjom rođendanskom žurkom, a teniski as je lično pripremao dekoraciju za mališane.

 

Nole i Jelena su Tari i njenim drugarima organizovali druženje sa životinjama,bili su okruženi prirodom, ali imali su igre balonima ,i to u ogromnom dvorcu na naduvavanje sa toboganom i loptama, kao i druženje u zatvorenom delu restorana.

 

Ponosni roditelji nisu skidali osmeh sa lica i sve vreme su bili uz naslednicu. Okupljanje koje su napravili bilo je isključivo za najuži krug ljudi, što se moglo očekivati, s obzirom da su Jelena i Novak poznati po skromnosti i isticanju pravih vrednosti, te da rado uživaju među porodicom i bliskim prijateljima, piše s lica mesta Kurir.

 

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

 

Podsećamo, na svoj sedmi rođendan, 2. septembra, Tara započinje novo poglavlje u životu i kreće u školu.

 

Stefan je upisan u privatnu školu u Srbiji koja se izdvaja po specifičnom pristupu radu sa decom. Jelena, kao posvećena majka, pažljivo je birala školu za Stefana, a isto pažljivo je izabrala i za Taru.

 

Izabrali su školu u kojoj časovi ne traju 45 minuta, roditelji su aktivno uključeni u obrazovanje, a deci se podstiče kreativnost — bilo je jasno precizirano.

 

Bonus video

Novak Đoković u provodu

 

makonda-tracker