večno trendi

Bez frizera, mnogo vremena i muke: Omiljena frizura Jelene Đoković pravi se za nekoliko minuta i uvek će biti u modi

0

Da biste postigli šik izgled, ne morate da provedete dan u frizerskom salonu, niti da potrošite previše novca i vremena, a Jelena Đoković često se vraća frizuri koja joj pruža baš to i veoma je praktična.

Jelena Đoković godinama je pred očima javnosti, a na crvenom tepihu širom sveta je uglavnom među najzapaženijima
Jelena Đoković godinama je pred očima javnosti, a na crvenom tepihu širom sveta je uglavnom među najzapaženijimafoto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA, EPA-EFE/Kiko Huesca, EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera u istoriji Novaka Đokovića i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime, spada u poznate Srpkinje koje se izdvajaju stilom.


Ona neguje praktičan, jednostavan, ali istovremeno vrlo efektan i otmen način odevanja, a kosa je jedan od njenih glavnih aduta. Jelena uglavnom bira ravno isfeniranu frizuru, dok je ponekad viđamo s visokim repom i talasima u kosi, a u svečanim prilikama neretko je nje izbor gospođe Đokovića elegantna niska punđa.


Međutim, kada je najopuštenija, Jelena se često vraća pletenicama, neprevaziđenoj frizuri koja je svake letnje sezone jedan od vodećih hitova kada je reč o oblikovanju kose.

 


Pletenice će zauvek ostati među najpopularnijim frizurama, a iz godine u godinu se menja uglavnom samo to u kojoj su varijanti trendi u tom trenutku: labave, čvrste, sitne, krupne, kao rajf...

 

 

One nam omogućavaju da izgledamo šik i na dan kada odmaramo kosu od prese i proizvoda za negu, a nude beskrajne mogućnosti stilizovanja.


Jelena Đoković konkretno najčešće nosi dve riblje kosti, koje se prave vrlo brzo i jednostavno, pa je reč o praktičnoj frizuri kada nemate mnogo vremena za doterivanje.

 

Ako još uvek ne umete da napravite ovu frizuru, pogledajte jednostavan i brz tutorijal.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak Đoković peva i ljubi Jelenu

 

makonda-tracker