prelepo

"Da li to znači da stiže beba broj 3?" Emotivna poruka Jelene Đoković izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama

0

Novak i Jelena Đoković imaju dvoje dece. 

Jelena Đoković je posvećena majka sinu Stefanu i ćerkici Tari
Jelena Đoković je posvećena majka sinu Stefanu i ćerkici Tarifoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Osim što je uspešna preduzetnica i beskrajna podrška svom slavnom suprugu,  Jelena Đoković je i posvećena majka dvoje dece.

 

Lepša polovina Novaka Đokovića isticala je nebrojeno puta koliko joj je bitno da što više vremena provodi sa svojim naslednicima Stefanom i Tarom, a njeni paneli o roditeljstvu i vaspitavanju dece postali su već nadaleko poznati.

 

Mada sin i ćerka redovno navijaju za tatu sa tribina, Jelena nema običaj da često kači njihove fotografije na društvene mreže, pa je svojom najnovijom objavom potpuno oduševila fanove.

 

Jelena i Novak Đoković uživaju u skladnom braku već deset godina, a kruna njihove ljubavi su sin Stefan i ćerkica Tara.

 

Čini se kao da je juče bilo kada su u medijima odjeknule vesti o rođenju teniserovih naslednika, a njih dvoje danas imaju već po 9 i 6 godina.

 

Najbolji pokazatelj prolaznosti vremena jeste upravo brzina kojom deca rastu, što je i sama Jelena primetila u emotivnoj objavi na svom Instagram profilu kojom je raznežila sve svoje pratioce.

 

– Bože kako brzo rastu – napisala je ponosna majka ispod fotografije na kojoj se ne vide lica, već samo senke nje i njene dece.

 

Na fotki Jelena stoji između Stefana i Tare, a po svemu sudeći, naslednicima ne treba još mnogo da bi dostigli visinu svoje mame.

 

– Stefan te prestiže uskoro – glasio je jedan od komentara ispod objave.

 

– Po deci i vidimo kako vreme prolazi – zaključio je još jedan Jelenin pratilac.

 

Jedan fan bio je posebno kreativan, pa je u komentaru upitao: – Da li to znači da stiže beba broj 3?

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

 

makonda-tracker