trenutak uživanja

Šta će na ovoliko žensko oduševljenje reći Jeca? Nova fotografija Đokovića iz Njujorka izazvala zemljotres na mrežama

0

Dobro otvorite oči jer ono što ćete videti ostavlja bez daha 

NOLE ODUŠEVIO FOTKOM IZ NJUJORKA
NOLE ODUŠEVIO FOTKOM IZ NJUJORKA foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN EDITORIAL

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poslednjih nekoliko dana nalazi se u Njujorku. Dok čeka da zaigra na US openu Nole uživa u ovom fantastičnom gradu i na iznanađenje mnogih pravi fotografije koje su za njega tako netipične.

 

Naime, Novaka smo navikli da viđamo u opuštenim izdanjima, a tenska odeća za njega je gotovo kao uniforma. Ipak, čini se da u poslednje vreme teniser sve češće pokazuje da i te kako ima šlifa za modu.

 

Jedna takva fotografija osvanula je sa Menhetna, a na njoj Nole, u izdanju koja je izazvalo burne reakcije, naročito ženskog dela publike širom sveta.

Nole je pozirao u braon kompletu, šmekerski, onako kako nismo baš često imali prilike da ga vidimo. Široke pantalone nalik na trenerku činile su da dobije dozu sportskog, a jakna s nešto elegantnijim krojem dala je dozu ozbiljnosti.

 

Mnogi bi reklo, bravo Nole, savršen spoj klasičnog stila i modernih detalja.

 

On je u ruci držao jabuku i bio je naslonjen na žuti taksi, koji je definitivno simbol ovog velikog grada.

 

- Mood. Newvak Dyorkovic - stajalo je u opisu pored fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Novak nije samo ovom šmekerskm pozom pobrao simpatije pratilaca, već i humorom za koji se mnogo puta dokazalo da mu je i te kako jača strana. Vrlo brzo nakon što je fotografija osvanula na Instagramu krenuli su da se nižu komentari, a ono što je moglo da se vidi jeste to da je među njima mnogo oduševljenih žena.

 

I pre nego što bi neko stigao da pomisli, šta će Jeca da mu kaže, ona je svoj kometar već dala u vidu dva emodžija, jednog srca i jednog zaljubljenog pogleda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Novak se sprema za US Open

 

makonda-tracker