nije joj bilo lako

"Dala sam život za tu porodicu!" Suzni odgovor Megan Markl kada su je okrivili za beg u Ameriku sa Harijem

1

Megan Markl i princ Hari od 2020. nisu radni članovi kraljevske porodice, a to je je bila teška i zajednička odluka.

Megan Markl je suzno govorila o tome što joj priprisuju krivicu za Harijevu i njenu zajedničku odluku
Megan Markl je suzno govorila o tome što joj priprisuju krivicu za Harijevu i njenu zajedničku odlukufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada su Megan Markl i princ Hari napustili britansku kraljevsku porodicu 2020. godine i preselili se u Sjedinjene Američke Države, mnogi su za to okrivili direktno Megan.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili su svoj plan da odstupe sa radnih pozicija u kraljevskoj porodici u januaru 2020. godine, a sa poslovnim obavezama završili su dva meseca kasnije. Uskoro su se sa sinom Arčijem preselili u Ameriku.

 

Iako su oboje doneli odluku zajedno, tvrdeći da žele da postanu "finansijski nezavisni", bivšu glumicu su često krivili za sve što se izdešavalo tad i kasnije.

 

Prema knjizi iz 2020. godine, Potraga za slobodom, u kojoj Megan i Hari, navodno, nisu imali nikakvog uticaja, autor Omid Skobi je tvrdio da je Megan istakla da oseća kako je sva krivica na njoj, toko jednog razgovoa s prijateljem.

 

Kako je napisao Omid Skobi, ljudi na dvoru, a i neki članovi porodice krive Megan, dok ona oseća da je mnogo žrtvovala za tu porodicu.

 

Megan je tvrdila ad je živela za kraljevsku porodicu
Megan je tvrdila ad je živela za kraljevsku porodicufoto: EPA-EFE/ERNESTO GUZMAN

Ja sam ceo svoj život dala za tu porodicu. Htela sam da radim sve što mi se kaže, a tu smo gde smo. Baš je tužno — rekla je ona kroz suze prijatelju, navodi se.

 

Kraljevska autorka Džejn Margerit Tipet istakla je da Institucija nije razumela kako da se nosi sa ženom koja ne samo što je razvedena, ali je i živela vrlo nezavnisno, bila je obrazovana, sama je sve odlučivala 35 godina svog života...

 

Nazvavši Megzit "gubitkom", autorka ističe da je to "gubitak za monarhiju jer su oni radili na interesantnim humanitarnim akcijama i projektima".

 

Par danas živi u Kaliforniji, a ćerku je dobio godinu dana nakon Megz

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker