u krvi joj je

Baš kao i njena pokojna baka! Princeza Šarlot ima hobi i talenat zbog kog bi princeza Dajana danas bila presrećna

0

Princeza Šarlot je miljenica Britanaca, a ona je dete s mnogo hobija i aktivnosti i jednim posebnim talentom, poput njene bake Dajane.

Princeza Šarlot je veoma talentovana, a posebno interesovanje ima za jedan hobi
Princeza Šarlot je veoma talentovana, a posebno interesovanje ima za jedan hobifoto: Daniel LEAL / AFP / Profimedia

Princeza Šarlot od Velsa, ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, možda je tek treća u redu za presto – iza svog oca i starijeg brata princa Džordža, ali je ona definitivno miljenica Britanaca.

 

Devetogodišnja Šarlot ima široki spektar hobija, što je svojevremeno otkrila njena mama, princeza Kejt Midlton, a devojčica voli mnogo aktivnosti, od gimnastike, sviranja klavira, do tenisa i jahanja konja.

 

Ćerka princa i princeze od Velsa takođe obožava da pleše, a čini se da je to strast koju deli sa svojom pokojnom bakom, ledi Dajanom.

 

Ipak, postoji jedan skriveni talenat koji posebno voli da neguje.

 

Reč je o: baletu!

 

Navodi se da Šarlot nedeljno odlazi na privatne časove baleta u jednoj školi u južnom Londonu. Njena mama Kejt ju je vodila da  gleda "Krcka Oraščića",  a devojčica je veoma zaitneresovana za ovu umetnost.

 

@biaaroyal Charlotte singing dancing queen 😭 – This is probably the last edit of this account #fy #princesscharlotte #ABBA ♬ som original - bia ★

 

I Kejt i Vilijam su već govorili o tome koliko Šarlot voli da pleše, a Kejt je još 2017. godine govorila o tome, kada je Šarlot imala svega dve godine. Godinu dana kasnije, Vilijam je takođe potvrdio da devojčica voli da igra, a Kejt je govorila o tome da balet posebno voli.

 

 

To je nešto što bi ledi Dajana zasigurno podržala i bila srećna zbog toga, jer je balet i sama obožavala. Kada je bila mlađa, nadala se da će biti profesionalna balerina!

 

Jednom prilikom je i sama imala performans pred publikom, kada je već uveliko bila princeza od Velsa, i sa igračem Vejnom Slipom odigrala u pesmu "Uptown Girl" Bilija Džoela, koju je sama odabrala.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KATARINA GROMILIĆ, BALERINA I KOREOGRAF: Deci balet predstavljamo kroz igru

 

makonda-tracker