nekad i sad

Kako danas izgleda Nina Morić? Bila je najlepša žena na ovim prostorima, a onda je preterala sa estetskim korekcijama

0

Kažu da se manekenka dovela do neprepoznatljivosti.

Nina je bila najlepša žena na ovim prostorima
Nina je bila najlepša žena na ovim prostorimafoto: Zoutube / Printscreen /rickymartin

Nina Morić (47) hrvatska manekenka koja je nekada važila za jednu od najlepših žena sa ovih prostora, danas je daleko od svog nekadašnjeg izgleda.

 

Prirodnu lepotu kojom je osvajala modnu scenu, zamenila je nizom plastičnih operacija koje su je učinile gotovo neprepoznatljivom.

 

Suočavanje sa nizom nesigurnosti nateralo ju je na promenu fizičkog izgleda, a kako NIna ističe, za sve to je kriv njen bivši suprug.

 

Nina se probila u svet modelinga 1996. godine, kada je na prestižnom takmičenju Elite Model Look osvojila drugo mesto.

 

Nakon toga, njena karijera krenula je uzlaznom putanjom, sa profesionalnim angažmanima u Milanu, što je krunisano pobedom na Elite takmičenju 1998. godine.

 

Godinu dana kasnije, postala je globalno prepoznatljiva pojavivši se u spotu za pesmu "Livin' la Vida Loca" Rikija Martina, koji ju je lansirao među svetske zvezde.

 

Međutim, već sa 18 godina, Nina je počela da menja svoj izgled. Iako je bila prirodno lepa, odlučila je da se podvrgne plastičnim operacijama, koje su vremenom postale sve češće i drastičnije.

 

Njena transformacija postala je očigledna i drastična, što je izazvalo reakcije javnosti i medija.

 

U privatnom životu, Nina je prošla kroz dva braka. Prvi put se udala za kontroverznog italijanskog fotografa i preduzetnika Fabricija Koronu, sa kojim je provela 13 godina i dobila sina Karlosa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Ovaj brak, međutim, nije bio srećan, i kako sama manekenka priznaje, nesigurnosti koje joj je ulivao prvi suprug bile su jedan od glavnih razloga za njen sve veći broj estetskih zahvata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Drugi brak sa italijanskim biznismenom Masimilijanom Dosijem bio je kratkog daha, završivši se razvodom samo dva meseca nakon venčanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Danas, Nina Morić je simbol kako plastične operacije, vođene nesigurnostima i unutrašnjim pritiscima, mogu izmeniti ne samo izgled, već i ličnost. Njena priča služi kao podsetnik na važnost samopouzdanja i prihvatanja sebe, bez obzira na spoljne pritiske i očekivanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Manekenka Nada Dimitrijević

 

makonda-tracker