koliko se promenila?

"Ako još malo naduva usne, odlebdeće!" Najnovije fotografije Megan Foks su TEMA DANA, a mnogi je nisu ni prepoznali

0

Popularna glumica slavila je s Tejlor Svift pobedu Kanzas Siti Čifsa u Superboulu, a fanovi su iznenađeni njenim novim izgledom

Megan Foks na crvenom tepihu
Megan Foks na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Američka glumica Megan Foks danas je ime o kom se najviše priča na društvenim mrežama nakon što je osvanula njena najnovija fotografija s proslave pobede Kanzas Siti Čifsa u Superboulu.


Ona je pozirala u noćnom klubu u Las Vegasu s verenikom Mašin Ganom Kelijem i popularni parom Tejlor Svift i Travisom Kelsijem, a glumica se fotografisala pokazujući dva prsta. Tom prilikom pokazala je pink boju kose, koju je podigla u punđu, a nosila je crnu majicu s kosturskom rukom u i čoker sa šiljcima.


Komentari fanova odnose se uglavnom na to koliko se Megan promenila u poslednje vreme.

 

Travis Kelsi, Tejlor Svift, Mašin Gan Keli i Megan Foks posle Superboula
Travis Kelsi, Tejlor Svift, Mašin Gan Keli i Megan Foks posle Superboulafoto: JoeOravec/Instagram

"Šta se desilo s Megan Foks?", "To NIJE Megan Foks", "E, zato ne treba da se pije krv", "Kakva propast", "Ne bih je prepoznao da ne stoji s Mašin Ganom", neki su od komentara na račun njenog izgleda.


Mnogi veruju da je glumica išla na estetske korekcije i da je preterala s njima, pa se tako mogu pročitati komentari da će glumica da "odlebdi ako još malo naduva usne", da "njenog hirurga treba uhapsiti", da je zločin i greh uništiti lice Megan Foks...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)


Poznata glumica se 2020. rastala od supruga Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje dece, a već sledećeg meseca počela je u javnosti da se pojavljuje s reperom Mašin Ganom Kelijem, potvrdivši glasine da su u vezi. Par se verio dve godine kasnije, a u međuvremenu su često bili na meti negativnih reakcija zbog svojih bizarnih izjava i ponašanja.


Megan i njen verenik pričali su kako nose krv u bočici oko vrata i još mnogo, mnogo toga, a oni veruju da im je bilo suđeno da se zavole.

 

Mašin Gan Keli i Megan Foks zajedno su već četiri godine
Mašin Gan Keli i Megan Foks zajedno su već četiri godinefoto: EPA-EFE/DAVID MAXWELL

Ovo je vrlo intenzivna veza. Naše duše su odabrale da se suoče sa stvarima o sebi koje nismo hteli da znamo, koje smo pokušali da odgurnemo... Sve to trebalo bi da ide lagano, ali isto tako – jedno s drugim idemo u pakao – kaže Megan, a Mašin Gan dodaje:


To je definitivno i zanos i agonija. Ne želim da ljudi misle da je kod nas sve savršeno. Nisam bez razloga rekao da je ovo što mi imamo najmračnija bajka...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Rizici estetske hirurgije

 

makonda-tracker