kao druga žena

Kako je kraljica Ranija izgledala pre ljubavi s kraljem? Fotografije iz njene mladosti će vas iznenaditi

0

Kraljica Ranija danas važi za jednu od najlepših žena na svetu, a iako je i u mladosti bila lepotica bez premca, na starim fotografijama izgleda kao potpuno druga osoba.

Kraljica Ranija nije tako prirodna kao što smo mislili
Kraljica Ranija nije tako prirodna kao što smo mislilifoto: EPA-EFE/Daniel Gonzalez

Svet su nedavno šokirale fotografije španske kraljice Leticije iz mlađih dana, koja na njima uopšte ne liči na sadašnju sebe, te je evidentno da se tokom godina podvrgavala različitim estetskim intervencijama.

 

To je srušilo snove mnogih koji su predstavnice savremenih monarhija stavljali na pijedestal kao večite simbole prirodne lepote.

 

Da stvar bude gora, još jedna kraljica koja se u mnogim pričama pominje kao sinonim prirodne i skladne žene sve do sada uspela je da skriva fotke koje jasno govore – ovo nije ista žena!

 

A u pitanju je, verovali ili ne – kraljica Ranija od Jordana.

 

Lepa supruga kralja Abdule II za desetak dana će napuniti 54 godine i izgleda kao da joj je tek 24. Osim što joj je lice izuzetno mladoliko i sveže, Ranija nosi titulu jedne od najlepših žena na svetu.

 

Sofisticiranu i milu Raniju krase pravilne crte lica prilično atipične za egzotičan izgled koji inače krasi žene sa tog podneblja. 

 

Pa ipak, nikome nikada ne bi ni palo na pamet da pomisli kako je omiljena kraljica možda nekada, a kamoli više puta posetila ordinaciju estetskog hirurga.

 

Kraljica Ranija izgleda bolje nego ikada
Kraljica Ranija izgleda bolje nego ikadafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nego što je udajom za kralja Abdula 1993. postala kraljica, Ranija je bila jedna sasvim obična devojka rođena u palestinskoj porodici.

 

Pohađala je "Novu englesku školu" u Kuvajtu, nakon čega je diplomirala na odseku poslovni menadžment na Američkom univerzitetu u Kairu.

 

Kada joj je bilo tek 23 upriličeno je kraljevsko venčanje nakon kog je ceo svet bio upoznat sa ljupkom i lepom budućom kraljicom Jordana.

 

Ovako je Ranija izgledala na venčanju 1993.
Ovako je Ranija izgledala na venčanju 1993.foto: RABIH MOGHRABI / AFP / Profimedia

Već kada se uporede njene slike sa venčanja održanog 1993. i fotke nastale sada, jasno se vidi da Ranija ne izgleda identično.

 

I mada se ova razlika može pripisati godinama, kraljičine fotografije nastale u tinejdžerskim danima jasno ukazuju na to da se estetskim korekcijama podvrgla još pre nego što će upoznati tadašnjeg princa Jordana.

 

Fotografija kraljice Ranije iz tinejdžerskih dana
Fotografija kraljice Ranije iz tinejdžerskih danafoto: RAED QUTENA / AFP / Profimedia

Jedini estetski zahvat koji je Ranija zvanično priznala jeste operacija nosa i to iz, kako je sama navela, zdravstvenih razloga.

 

Naime, kraljica je navodno imala devijaciju nosa zbog koje je otežano disala, te je to jedini razlog njenog odlaska na ovu intervenciju.

 

Mlada Ranija Jasin sa prijateljima
Mlada Ranija Jasin sa prijateljimafoto: RAED QUTENA / AFP / Profimedia

Spekulisalo se da je jordanska kraljica stavljala filere u usta, te botoksom popunjavala bore, ali ona te navode do sada nije komentarisala.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker