kakva transformacija!

Nazivali su je katastrofom hirurgije: Omiljena slatkica se rešila filera i sve iznenadila izgledom na Vimbldonu

0

Nakon što je nedavno priznala da je rastvorila filere zbog kojih je godinama bila na meti podsmeha, glumica je prihvatila starenje i ima više samopouzdanja nego ikad.

Kortni Koks vratila se prirodnom izgledu
Kortni Koks vratila se prirodnom izgledufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

U Londonu je juče održano finale Vimbldona, u kom je španski teniser Karlos Alkaraz odneo pobedu nad našim Novakom Đokovićem.


U publici je bilo mnogo poznatih lica, poput Toma Kruza, Zendeje, Arona Tejlora Džonsona, a najviše pažnje privukla je Kejt Midlton, princeza od Velsa, kojoj je ovo bilo tek drugo javno pojavljivanje ove godine.


Među slavnim koji su pratili meč našla se i holivudska glumica Kortni Koks, najpoznatija kao Monika u seriji "Prijatelji", koja je stigla u društvu dugogodišnjeg partnera Džonija Mekdejda.

 

Kortni Koks i Džoni Mekdejd na Vimbldonu
Kortni Koks i Džoni Mekdejd na Vimbldonufoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par je bio modno usklađen, u crnim košuljama i veoma otmenim izdanjima, a mnogima je privukao pažnju izgled šarmantne glumice, koja je godinama bila na meti komentara da je preterala s filerima.

 

Sada Kortni, međutim, nije imala toliko naglašene jagodice i usne kao ranijih godina, a nedavno je potvrdila da je rastvorila filere i vratila se prirodnom starenju.

 

Kortni Koks na Vimbldonu
Kortni Koks na Vimbldonufoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Izgleda mnogo lepše", "To je Monika koju pamtimo i volimo", "Bravo, Kortni, prirodna si najlepša"... neki su od komentara na račun glumice.
Kortni Koks ranije je pričala o tome da žali što je tako često posećivala hiruga, ali da je svesna da je to nešto što je u Holivudu normalno.


Rekla bih da je to uobičajena stvar kroz koju prolazite dok starite, naročito u Holivudu – rekla je glumica nedavno. – Morate da prihvatite da starite, a to je nešto što je meni bilo teško.


– Pokušala sam da idem u korak s vremenom na način koji nije bio ništa više od održavanja. Nisam shvatila šta sam uradila dok se jednog dana nisam odmakla i rekla: "O, s***e, ne ličim na sebe" – priznala je ona.
Sada, kaže, ima više samopouzdanja nego ikada.

 


Sada prihvatam ko sam i starim s onim što mi je Bog pružio, a nisam to ni pokušala da promenim – objasnila je ona.

 

BONUS VIDEO

Plastični hirurg otkriva šta su sve operisale naše pevačice

 

makonda-tracker