ipak stari prirodno

Nazivali su je SPODOBOM i katastrofom: Holivudska slatkica se rešila filera i svi su zapanjeni zbog toga kako izgleda

0

Nakon što je neko vreme bila na meti nemilosrdnih komentara na račun njenog izgleda, glumica se vratila prirodnom izgledu

Evan Hendler i Kristin Dejvis na snimanju serije 'I tek tako' 2023. godine
Evan Hendler i Kristin Dejvis na snimanju serije "I tek tako" 2023. godinefoto: Jason Howard/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumice iz serije "Seks i grad" vratile su se svojim dragim likovima kroz seriju "I tek tako", pa proteklih godina imamo priliku da gledamo Keri, Mirandu i Šarlot u zrelim godinama.


Novo životno razdoblje donelo im je nove avanture i nove izazove, kao i sede u kosi, poneku boru i ostale normalne znakove starenja.

 

I, naravno, ništa publici nije bilo po volji – dok su se Sari Džesiki Parker rugali zbog sedih vlasi, njena koleginica Kristin Dejvis (59) suočila se sa surovim komentarima zbog filera u licu.

Čim su se pojavile prve fotografije sa seta, društvene mreže su preplavile negativne reakcije na Kristinino lice, a čini se da su oni pogodili glumicu više nego što je želela da prizna. Nazivana je "spodobom", "katastrofom estetske hirurgije", "nesposobnom da stari dostojanstveno", Džokerom iz "Betmena"...

 

Kristin Dejvis na snimanju serije 'I tek tako', kao Šarlot Jork
Kristin Dejvis na snimanju serije "I tek tako", kao Šarlot Jorkfoto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, na fotografijama nastalim tokom posete Keniji koje je Kristin Dejvis podelila na Instagramu vidimo da ona izgleda kao i ranije, pa su se pojavile spekulacije da ih je glumica rastvorila i vratila se svom prirodnom izgledu.

 

Kristin Dejvis (Šarlot iz serije 'Seks i grad') na odmoru u Keniji
Kristin Dejvis (Šarlot iz serije "Seks i grad") na odmoru u Kenijifoto: iamkristindavis/Instagram

"Izgledaš lepše nego ikad", "Prelepa si bez šminke", "Ovo je dokaz da fileri ničemu ne služe", "Mnogo si lepša prirodna nego s onim u licu"... neki su od komplimenata koje je popularna Šarlot dobila.


Kristin Dejvis su razbesnele uvrede na račun izgleda


Nakon što su se likovi iz serije "Seks i grad" vratili na male ekrane, Kristin Dejvis otvoreno je pričala o negativnim reakcijama na izgled njenih koleginica i nje.

Svi žele da komentarišu, u prilog ili protiv – nije ni važno, naše kose, naših lica, našeg ovog ili našeg onog – rekla je ona pre nekoliko godina za The Sunday Times Style. – Bio je šokantan intenzitet toga.

 

Kristin Dejvis na predstavljanju serije 'I tek tako'
Kristin Dejvis na predstavljanju serije "I tek tako"foto: Lev Radin/Pacific Press/ShutterstockEditorial/Profimedia

Osećam se besno, a ne želim da se osećam besno stalno, pa ni ne gledam to, ali znam da postoji – istakla je Dejvisova.


Kako je istakla, to nema mnogo veze s ni s godinama, jer se sa istim problemom susretala i u mladosti, kada je serija "Seks i grad" emitovana premijerno.


Svake nedelje su objavljivali članke o tome kako imam telo u obliku kruške, za šta nisam imala osećaj da je kompliment – iskrena je glumica. – To me je stresiralo jer nisam mogla da ga izbegnem. Imam osećaj da je i sada tako.

 

Kristin Dejvis na predstavljanju serije 'I tek tako'
Kristin Dejvis na predstavljanju serije "I tek tako"foto: KENA BETANCUR/AFP/Profimedia

– Ali imam osećaj... Biću iskrena. Osećam se u stilu " j****e se". J****e se, ljudi, dođite ovde i uradite to bolje. Znate na šta mislim? Čime se vi bavite? – rekla je tada ljutito i dodala da ona nema predstavu šta u životu rade oni koji je kritikuju, pa ne može ništa da im kaže. – Oni nas samo gađaju i to me razbesni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Rutina Ive Štrljić pred snimanje

 

makonda-tracker