razlika je ogromna

Kako je kraljica Leticija izgledala pre udaje? Njena voštana figura je menjana tri puta zbog toga koliko se promenila

1

Transformacija španske kraljice bila je toliko postepena da tek kada pogledate njene fotografije od pre 20 godina možete da primetite značajnu razliku.

Španska kraljica Leticija značajno se promenila tokom 20 godina braka s kraljem Felipeom
Španska kraljica Leticija značajno se promenila tokom 20 godina braka s kraljem Felipeomfoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije, supruga španskog kralja Felipea VI, jedna je od najpoznatijih žena planete i neko koga mediji godinama hvale zbog nenadmašnog stila.


Majka princeza Leonor i Sofije uskoro će proslaviti 52. rođendan i u svakoj prilici izgleda božanstveno, a poznata je po tome što insistira na prirodnom izgledu, uz minimum šminke.


Pre nekoliko dana je na Majorci viđena nenašminkana, što je prava retkost za članice kraljevskih porodica, a ona je uvek primer negovane žene.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/BALLESTEROS

Kako je kraljica Leticija od Španije izgledala nekada?

 

Međutim, često se spekuliše da ona i te kako koristi usluge estetskog hirurga jer stare fotografije pokazuju da je ranije izgledala znatno drugačije.

Njena fizička transformacija bila je, ipak, tako postepena da je tek u poslednje vreme posebno primetno koliko se promenila.


Kraljica Leticija je pre udaje za kralja Felipea bila dobro poznata novinarka u Španiji i godinama je radila na televiziji, pa je dostupno mnogo njenih starih fotografija i snimaka, na kojima je – u odnosu na Leticiju koju znamo danas – gotovo neprepoznatljiva.

 

Španska kraljica Leticija i kralj Felipe u jednom od svojih prvih susreta, 2003. godine
Španska kraljica Leticija i kralj Felipe u jednom od svojih prvih susreta, 2003. godinefoto: TVE / AFP / Profimedia

Kako je prošle godine pisao Daily Mail, Leticija se toliko promenila da je njena voštana figura u Muzeju voštanih figura u Madridu postavljana tri puta. Prvi put je ona napravljena 2004. godine, a nakon toga je zamenjena još dvaput.


Jedino što je Palata zvanično potvrdila jeste da je kraljica imala rinoplastiku, odnosno da je operisala nos, navodno iz zdravstvenih razloga. Nakon toga, madridski muzej je tražio da se napravi nova voštana figura kraljice Leticije, pošto više nije izgledala kao izloženi eksponat.

Posle nekoliko godina, zatražena je izrada nove figure 2017, "zbog kraljičinih fizičkih promena", kako je istaknuto.

Novinarska karijera kraljice Leticije pre udaje


Sada već davne 2002. godine, ona je Špancima bila poznata kao Leticija Ortiz Rokasolano, novinarka koja se bavi međunarodnim temama na španskom medijskom javnom servisu (Televisión Española), a iza sebe je imala rad i na kanalu CNN+.

Izveštavala je o napadu na Njujork 9. septembra 2001. i ratu u Iraku i sličnim važnim svetskim temama, a iza sebe je već imala jedan brak, s piscem Alonsom Gererom Perezom.


Za Felipea, tada princa od Asturije, udala se u Katedrali Almudeni u Madridu 22. maja 2004. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dr Marijana Tubić otkriva najveće zamke pre odlaska na estetski zahvat

 

makonda-tracker