i danas je to pogađa

Zbog nje je Viktorija proplakala noći: Bekamova ljubavnica otkrila detalje s njegovog tela koje ne može svako da zna

0

Nakon što je javno iznela tvrdnje da je bila u vezi sa poznatim fudbalerom Rebeka Los se brzo našla u centru pažnje skandala 

DEJVID JE PREVARIO VIKTORIJU SA SVOJOM SARADNICOM
DEJVID JE PREVARIO VIKTORIJU SA SVOJOM SARADNICOM foto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Čuveni fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Vikotorija često su meta pisanja medija zbog vrlo zanimljivog života koji vode, ali i onog koji su imali u prošlosti.

 

Ovo se naročito odnosi na Dejvida, koji je godinama nosio titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu. To i ne čudi, jer osim što je zgodan i lep, on je i veoma bogat, a mnogim ženama je to savršen spoj.

 

Iako se uvek u javnosti predstavljao kao odan muž, sjajan roditelj i glava porodice u nekom trenutku svog života Dejvid je poklenuo pred izazovom i ako je verovati pisanju medija, prevario je svoju suprugu Vikotriju.

Sredinom 2004. javnost je potresla Rebeka Los, žena koja je tabloidu Nuz Of The Vorld ispričala da je imala aferu sa oženjenim fudbalerom. Ova vest preplavila je sve svetske medija, a za Viktoriju je počela prava noćna mora.

 

Kako je Los navela sve se desilo tokom njegovog boravka u Španiji. Ona je ispričala i detalje afere, a za to je dobila, kako se pisalo, veliku sumu novca. Budući da je želela da sve i dokaže pokazala je kopije eksplicitnih poruka koje je navodno razmenila sa tadašnjim igračem Real Madrida, čiji je bila lični asistent.

 

REBEKA JE SVE ISKAZE POTKRPILA DOKAZIMA
REBEKA JE SVE ISKAZE POTKRPILA DOKAZIMA foto: PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Do tada ugledni Bekam našao se u veoma nezgodnoj situaciji, a mnogi su ga tada osudili jer je izdao ženu koja mu je od najranijih godina bila potpora i najveća podrška.

 

I dok je par ćutao o svemu Los nije želela da ispadne lažljivica, pa je svoje reči potkrpila detaljima koje nije mogla da zna osim ako Dejvida nije videla golog. Ona je tada medijima rekla da na njegovom telu postoji detalj za koji znaju samo one žene koje su bile intimne sa fudbalerom.

 

DEJVID I VIKTORIJA SU IPAK NASTAVILI DALJE POSLE SAZNANJA O PREVARI
DEJVID I VIKTORIJA SU IPAK NASTAVILI DALJE POSLE SAZNANJA O PREVARI foto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

Osramoćena Viktorija je tada boravila sa decom u Ujedinjenom Kraljevstvu, a brzo je spakovala kofere i sa decom otišla za Ameriku. Sada je priznala da je ovo bio jedan od najtežih perioda njenog života i da je izgledalo kao da je ceo svet protiv njih. Zbog ovog dođaja isplakala je mnoge noći, ali je mužu oprostila izdaju i i danas su u skladnom braku.

 

Bonus video:

Deca Dejvida Bekama u provodu 

 

makonda-tracker