iznenađenje za sve

Hari i Megan snimaju novu seriju za Netliks: Kraljevska porodica STREPI, prinčev najbolji prijatelj otkriva DETALJE

0

Najbolji prijatelj princa Harija, Načo Figeras odlučio je da u javnosti progovori o novoj projektu Harija i Megan 
 

PRINC HARI I MEGAN PONOVO SNIMAJU ZA NETFLIKS
PRINC HARI I MEGAN PONOVO SNIMAJU ZA NETFLIKSfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Profesionalni Polo igrač Načo Figeras i vojvoda od Saseksa ponovo su se okupili na godišnjem meču Sentebale prošlog četvrtka. Tada je najbolji prijatelj princa Harija odlučio da za Hello otkrije sve detalje o predstojećoj Netfliks seriji u kojoj su glavni likovi niko drugi do ponovo - Hari i Megan.

 

- Radimo na ovome već duže vreme. Harijev san i strast je oduvek bio da obiđe svet, što je potrebno da bi bio zaista konkurentan polo igrač i pokazao polo na najvišem nivou - rekao je on, pa je dodao:

 

- Ne mogu da se setim mnogo ljudi koji mogu biti bolji od njega u ovome.

Snimci za novu seriju, koja za sada ostaje neimenovana, snimani su tokom vrelog dana kada je Hari pobedio svog prijatelja tokom meča.

 

Polo projekat nije jedina serija koju vojvoda i vojvotkinja imaju u pripremi sa Netfliksom. Megan će takođe objaviti sopstveni program koji slavi radosti kuvanja, baštovanstva i zabave.

 

Par je izgledao srećnije nego tokom događaja, posebno pored svojih bliskih prijatelja. Megan je bila ruku pod ruku sa Načovom ženom, Delfinom Blakier tokom celog dana, a Načo je čak podelio neke slatke reči o svom bliskom prijateljstvu sa Harijem.

 

PRINC HARI I MEGAN SNIMAJU DVE SERIJE ZA NETFLIKS
PRINC HARI I MEGAN SNIMAJU DVE SERIJE ZA NETFLIKSfoto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

 

- Puno vremena provodimo zajedno, imamo prijateljstvo koje je sjajno, čak i kada neko vreme nismo tu, uvek smo tu jedan za drugog. Barem u mom slučaju, ja zaista mnogo razmišljam o njemu. Uvek i sve mogu da podelim sa njim - rekao je pa je dodao:

 

- Uvek je sjajna stvar okupiti se i raditi dve stvari koje mnogo volim, jedna je da igram polo, da igram polo sa dobrim prijateljima, a zatim i da to uradimo podržavajući neverovatan cilj, kao što je Sentebale.

 

To je svakako porodična stvar kada je u pitanju njihova bliska veza, jer je Načo rekla da je njihova ćerka Alba, koja je prisustvovala događaju sa roditeljima, pitala svoju majku gde je Lilibet tokom dana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Princ Hari je licemeran ili samo glup?

 

makonda-tracker