sećanje na jednu večeru

Jelena Đoković je Viktoriji Bekam postavila samo jedno pitanje — a odgovor i njen savet nikad nije zaboravila

0

Jelena Đoković druži se sa kremom svetske elite, a jednom prilikom je večerala s Viktorijom i Dejvidom Bekamom.

Jelena Đoković je jednom razgovarala s Viktorijom Bekam o odgajanju dece
Jelena Đoković je jednom razgovarala s Viktorijom Bekam o odgajanju dece foto: EPA-EFE/NINA PROMMER, EPA-EFE/NEIL HALL

Jelena Đoković je imala priliku da upozna najeminentnije svetske zvezde i sam krem među poznatima. Ona je prijateljica i Ane Vintur, u loži na Novakovom meču je imala prilike da se druži s najvećim imenima Holivuda, a imala je priliku da od nekih od njih čuje i važne savete.

 

Poglede na roditeljstvo proširii su joj upravo Dejvid i Viktorija Bekam, s kojima je jednom prilikom vodila razgovor koji sigurno neće zaboraviti, a od njih je čula i savet koji joj je bio važan.

 

Jelena Đoković je jednom prilikom ispričala u emisiji "Kec na jedanaest" kako je s Dejvidom i Viktorijom Bekam razgovarala o deci i mogućnostima da se ona zaštite kada roditelji uživaju svetsku slavu.

 

Bekamovi su proživeli mnogo toga, uključujući i pretnje o otmici sina, a Jelena je od njih dobila savet u kom je bila sažeta sva istina o odgajanju dece kada ste na meti paparaca.

 

Dejvid i Viktorija Bekam su prihvatili činjenicu da će njihova deca uvek biti izložena pogledima
Dejvid i Viktorija Bekam su prihvatili činjenicu da će njihova deca uvek biti izložena pogledimafoto: EPA-EFE/Julio Munoz

 

Razgovor Jelene Đoković s Bekamovima

 

Jelena je u to vreme bila anksiozna po pitanju štićenja dece od novinara i imala je veliku potrebu da ih sačuva, kao i njihovu privatnost.

 

— Tragam za odgovorom, nemam koga da pitam u našem okruženju, nema neko slično iskustvo. Igrom prilika, pre možda šest godina, bili smo na večeri sa Dejvidom i Viktorijom Bekam i ja sam došla sa pitanjem: „Kako vi podnosite ovu slavu i taj život? Imate četvoro dece“.

 

Bekamovi imaju četvoro dece
Bekamovi imaju četvoro decefoto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Viktorija je tada dala Jeleni vrlo jednostavan odgovor, kao neko ko se nosi sa teretom svetske slave.

 

Ja sam tada baš bila i anksiozna, sa tom potrebom da ih zaštitim. Dejvid i Viktorija su to samo prihvatili, rekli su: „Pa dobro, moraš da uzmeš to kao realnost“. Neki ljudi se prilagode tome. Primetila sam da su i oni prošli kroz te anksiozne momente, dakle. mislim da je prirodno za svakog roditelja, bez obzira na to da li je njegov tata poznata ličnost ili ne. Roditelji žele da zaštite dete od bilo čega i neke stvari možemo da sprečimo, a neke, nažalost, ne možemo — rekla je Jelena.

 

Jelena Đoković je teško prihvatila teret slave kada su u pitanju njena deca
Jelena Đoković je teško prihvatila teret slave kada su u pitanju njena decafoto: Dado Đilas

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kruz Bekam u provodu

 

makonda-tracker