ništa nije slučajno

Jedna stvar se potpuno promenila: Novi intervju Megan Markla i princa Harija suptilno odaje kakav je njihov odnos danas

0

Megan Markl i princ Hari dali su prvi zajednički intervju od onog koji su dali Opri Vinfri 2021. godine.

Princ Hari i Megan Markl zajedno su intervjuisani po prvi put od 2021.
Princ Hari i Megan Markl zajedno su intervjuisani po prvi put od 2021.foto: CBS / Planet / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl prolaze kroz veliku razvojnu fazu svoje veze, koja je u međuvremenu sazrela, a njih dvoje sada postaju dve individue pre nego zajednički "paket"., tvrdi stručnjak za govor tela.

 

Par će se pojaviti u novom intervjuu, za koji se veruje da će podići prašine koliko i onaj koji su 2021. godine dali Opri Vinfri, ali sada se mnogo toga promenilo; intervju je ranije snimljen, a biće emitovan u nedelju, dok će par govoriti o deci Arčiju i Lilibet i strahovima koje imaju povodom toga što su deca često izložena zlostavljanju na društvenim mrežama.

 

Džudi Džejms analizirala je klip intervjua koji se pojavio do sada, pa ispričala za Mirror da je "sinhronizovanost" para signal njihove zrelosti.

 

 

Najpre, oni sede dalje nego obično i tako stavljaju do znanja da su, ipak, inidividue.

 

Meganini pokreti sugerišu da je preuzela vođstvo, koristeći dašak svog šarma da bi stvorila odnos s osobom koja intervjuiše, pažljivo koordinišući između priče o njihovogm životu kod kuće i njihove kampanje. Izbacila je ruku kako bi potencijalno prekinula tu fizičku daljinu između Harija i sebe, tako što mu je dodirnula butinu, mada ne možemo da vidimo gde drži ruku. Njena veza s osobom koja vodi intervju je moćna, kao i Harijeva, koji na početku intervjua gleda u daljinu sa ozbiljnim izrazom lica, dok njegova supruga priča društvenu i emotivnu priču.

 

megan Markl je preuzela 'vođstvo' u ovom intervjuu
megan Markl je preuzela "vođstvo" u ovom intervjuufoto: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

Zaključuje se da je njihova veza ojačala, a ostaje da se vidi šta su to do detalja ispričali u intervjuu koji će obeležiti mesec pred nama!

 

Inače, nova zanimljivost se "krčka" u Meganinoj kuhinji, a reč je o tome da se, kako se navodi, priprema za veliki politički korak na svoj 43. rođendan. Naime, kako je završila sa snimanjem nove serije za Netfliks, koja je fokusirana na prijateljstvo i kuvanje, njeni novi planovi su vezani za političko polje, o čemu se zapravo piše već godinama, ali sada je ta ideja dovoljno sazrela da može da se sprovede u delo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker