bilo je to 2022.

Megan i Hari se tome nisu nadali: Otkriveni detalji tajne poruke koju je princ Vilijam poslao mlađem bratu

0

Iako su svi verovali da je iza kratkog susreta princa Vilijama i Kejt MIdlton s princem Harijem i Megan Markl posle smrti kraljice Elizabete II stajao kralj Čarls, sve je inicirao sam princ od Velsa, tvrdi dobro upućen izvor.

Princ Hari, Kejt Midlton i princ Vilijam
Princ Hari, Kejt Midlton i princ Vilijamfoto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nakon smrti kraljice Elizabete II u septembru 2022, sve oči bile su uprte u njene unuke princa VIlijama i Harija, koji je trebalo da se sretnu oči u oči posle niza šokantnih ispovesti vojvode od Saseksa o životu u britanskoj kraljevskoj porodici.


S velikom pažnjom pratilo se i kako bi mogao da protekne susret njihovih supruga Kejt Midlton i Megan Markl, koje su navodno bile u jednako lošim odnosima.


Tada je stigla iznenađujuća vest – njih četvoro će zajedno izaći iz zamka Vindzor i porazgovarati sa ožalošćenim narodom okupljenim oko kapija.

 

Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari i Megan Markl nisu zajedno viđeno otkako su pozdravili narod posle smrti kraljice Elizabete II
Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari i Megan Markl nisu zajedno viđeno otkako su pozdravili narod posle smrti kraljice Elizabete IIfoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Prvi i poslednji put zajedno posle Megzita


Kako sada tvrde dobro upućeni izvori, grančicu mira pružio je princ Vilijam, koji je u poslednjem trenutku poslao svom braku poruku i pozvao Harija i Megan da se pridruže princezi od Velsa i njemu u razgovoru s ljudima koji su doneli cveće u čast pokojnoj kraljici.

To se dogodilo prilično brzo i iznenađujuće jer se oni nisu videli u Škotskoj – rekao je za Daily Mail neimenovani izvor, podsetivši da je Hari poslednji stigao nakon što mu je javljeno da je kraljica Elizabeta na samrti, dok se ostatak porodice okupio oko nje ranije.


On je otkrio da je planirano da princ Vilijam i Kejt Midlton provedu oko 40 minuta u društvu okupljenog naroda, pozdrave ih, pogledaju cvetne počasti i popričaju sa ožalošćenima. Međutim, princ od Velsa je u poslednjem trenutku odlučio da pozove brata i snahu da budu s njima.


To je u jedno bio poslednji put da se princ i princeza od Velsa i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koje su mediji ranije nazivali "fantastičnom četvorkom", pojavio u javnosti na taj način. Tenzija je bila očigledna, ali svi su se trudili da održe privid.

 

Prisetite se kako je to izgledalo.

Iako se najpre pisalo da je sve bilo ideja i naređenje kralja Čarlsa, izvor sada kaže da Vilijamov i Harijev otac nije imao ništa s tim. U međuvremenu se pojavila glasina da je Vilijam odlučio da pozove brata nakon što je čuo da su Hari i Megan planirali sopstveni izlazak iz zamka koji bi snimala filmska ekipa, a pomenuti izvor to odbacuje kao "potpunu glupost".

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker