neočekivan izbor

Nije u stilu Palate, ali je vanvremenski hit: Uz koju pesmu su princ Vilijam i Kejt Midlton odigrali prvi bračni ples?

0

Princ i princeza od Velsa za javnost deluju strogo, ali kada se vrata zatvore – pretvaraju se u prave parti ljude!

Da li znate uz koju su pesmu Vilijam i Kejt odigrali svoj prvi ples?
Da li znate uz koju su pesmu Vilijam i Kejt odigrali svoj prvi ples?foto: John Stillwell / PA Images / Profimedia

Bila je to noć za pamćenje u Bakingemskoj Palati, a slavlje je trajalo do kasno u noć – i to sa dobrim razlogom.

 

Dana 29. aprila 2011. godine princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se, povodom čega je upriličena veličanstvena ceremonija u Vestminsterskoj opatiji, nakon čega se par povukao od očiju javnosti kako bi uživali u privatnom slavlju.

 

Kao obični smrtnici koji se i te kako umeju proveseliti na sopstvenim venčanjima, ne možemo a da se ne zapitamo da li i nosioci krune znaju da se provode kao sav običan svet iza zatvorenih vrata.

 

Iako članovi britanske kraljevske porodice u široj javnosti slove za uštogljene i dosadne, princ Vilijam neretko ume da se opusti i pokaže svoju zabavnu stranu.

 

Da i kraljevići umeju da igraju kao da niko ne gleda i pevaju kao da niko ne sluša, budući kralj Engleske pokazao je ostavivši srce na plesnom podijumu tokom nedavnog koncerta Tejlor Svift na kome je bio gost.

 

Venčanje Vilijama i Kejt 2011. godine bilo je nešto najbliže bajci što smo mogli da vidimo u stvarnom životu, a ceremonija ispunjena brojnim protokolima trajala je satima.

 

Kraljevski pisac Robert Džobson u novoj biografiji o princezi od Velsa otkrio je neke do sada nepoznate detalje kraljevskog venčanja, a kada čujete uz koju numeru su Vil i Kejt odigrali svoj prvi bračni ples iznenadićete se.

 

Naime, novopečeni mladenci zaigrali su ni manje ni više nego uz pesmu "You're The One That I Want" iz čuvenog filma "Briljantin" dok su ih prijatelji i porodica sa oduševljenjem bodrili.

 

Par je plesao i pevao reči koje su prvi izgovorili Džon Travolta i Olivija Njutn-Džon na velikom platnu, gledajući se zaljubljeno u oči.

 

Nakon spektakularnog prvog plesa, Vilijam i Kejt takođe su uživali u nastupu pop zvezde Eli Golding, koja je izvela svoju verziju pesme "Your Song" Eltona Džona.

 

Kejt je za večernje slavlje promenila svoju venčanicu u haljinu bez bretela od satena sa izvezenim dijamantima oko struka i belim angora bolero kardiganom. Haljina nije imala šlep poput njene čipkaste venčanice, što je bilo savršeno za večernji ples i slavlje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker