želi da se vrati

Pitanje je dana kada ćemo je ponovo videti! Kejt Midlton se nada izlasku u javnost – ali dozvolu još uvek čeka

0

Princeza od Velsa navodno želi da se vrati na mesto za koje je vezuju "divne uspomene", a hoće li se to dogoditi zavisi od faktora koji je u ovom trenutku najvažniji za nju.

Novak Đoković i Kejt Midlton na Vimbldonu 2024. godine
Novak Đoković i Kejt Midlton na Vimbldonu 2024. godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kejt Midlton, princeza od Velsa, ove godine se tek dvaput pojavila u javnosti – na Pozdravu bojama i na muškom finalu Vimbldona, kada je uručila trofej Karlosu Alkarazu nakon njegove pobede nad Novakom Đokovićem.


Supruga princa Vilijama mesecima se bori protiv raka i trenutno je na, kako je objasnila, "preventivnoj hemioterapiji", a u junu je saopštila da planira da ispunjava neke od svojih kraljevskih dužnosti tokom leta, koliko joj zdravlje bude dozvoljavalo.


Kako sada piše Daily Express, Kejt Midlton bismo mogli da vidimo već narednih dana, jer bi volela da prisustvuje Olimpijskim igrama u Parizu.

Princeza bi volela da ode na Olimpijske igre – kaže izvor blizak kraljevskoj porodici. – Ima divne uspomene na London 2012. i rado bi ponovo otišla na Igre jer su joj sada blizu kuće.

 

Kejt Midlton ove godine je viđena u javnosti samo dvaput
Kejt Midlton ove godine je viđena u javnosti samo dvaputfoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, insajder ističe da još uvek nije doneta definitivna odluka jer je Kejtino prisustvo na OI uslovljeno njenim zdravljem, pa je potrebno da joj lekari daju zeleno svetlo.


Očekuje se da će princ Vilijam sledeće nedelje otputovati u Francusku kako bi pratio neke od mečeva na Olimpijskim igrama, a pošto su njegova deca trenutno na letnjem raspustu, verovatno će mu se pridružiti princ Džordž (11) i princeza Šarlot (9).


Prema pisanju pomenutog portala, spekuliše se da će prestolonaslednik britanskog trona gledati neka od takmičenja u penjanju, koja počinju u ponedeljak, 5. avgusta.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker