spremaju li novu "bombu"?

Čik pogodite o čemu su pričali! Princ Hari i Megan Markl dali prvi zajednički intervju od čuvenog razgovora s Oprom

0

Iako su od tog marta 2021. imali brojne ispovesti odvojeno, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa poslednji put su zajedno dali intervju kada su Opri Vinfri i celom svetu pričali o rasizmu i ponižavanju koje su navodno doživljavali u Britaniji.

Princ Hari i Megan Markl dali prvi zajednički intervju posle više od tri godine
Princ Hari i Megan Markl dali prvi zajednički intervju posle više od tri godinefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, umeli su od čuvenog "Megzita" i stupanja s funkcija viših, radnih članova britanske kraljevske porodice više puta da nas iznenade i šokiraju o svojim ispovestima o tome šta su doživljavali dok su živeli u Engleskoj.


Dali su ekskluzivni intervju Opri Vinfri, snimili dokumentarni serijal za Netfliks nazvan "Megan i Hari", princ je objavio autobiografiju "Rezerva", razgovarali su s predstavnicima medija u više navrata...


Ali ako ste mislili da su rekli sve što su imali, varate se – jer ovog vikenda stiže još. Ipak, tema – izgleda– neće biti odnosi unutar porodice.

Kako piše američki portal Page Six, vojvoda Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl snimili su intervju koji su dali novinarki Džejn Poli za CBS Sunday Morning, a on bi trebalo da bude emitovan u nedelju.

 

Megan Markl i princ Hari prilikom posete Nigeriji
Megan Markl i princ Hari prilikom posete Nigeriji foto: EPA-EFE/AFOLABI SOTUNDE

Oni su navodno s TV ikonom razgovarali o svojoj novoj inicijativi koja se fokusira na decu i društvene mreže. Par je pričao o svom radu s roditeljima koji su izgubili decu zbog nasilja na internetu, a to će biti njihov prvi zajednički intervju od razgovora s Oprom u martu 2021.


Princ Hari i Megan Markl pojavili su se u oktobru prošle godine s roditeljima preminule dece na jednom panelu u Njujorku koji je vodila njihova Fondacija Archewell. Tom prilikom su pozvali poznate kompanije da modifikuju aplikacije koje mogu da izazovu zavisnost i tako naškode mentalnom zdravlju mladih.


Molim vas, prestanite da šaljete deci sadržaj koji ne biste želeli da vaša deca vide – poručio je Hari tehnološkim gigantima. – Mislim da je to jednostavan zahtev i da ga je lako rešiti.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Marklova je na Svetski dan mentalnog zdravlja istakla i da prilikom razgovora sa ožalošćenim roditeljima "bilo nemoguće ne pustiti suzu slušajući njihove priče".

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker