kejt i vilijam se slažu

Čak joj priča i sočne tračeve o Hariju! Princeza Ana uzela Šarlot pod svoje okrilje, a evo šta to znači za malu princezu

0

Rođena sestra kralja Čarlsa, princeza Ana, postala je nova "zaštitnica" princeze Šarlot i preuzela je važnu funkciju o njenom životu.

Princezu Šarlot će od sada princeza Ana podučavati 'kako da se ponaša kao savršena princeza'
Princezu Šarlot će od sada princeza Ana podučavati "kako da se ponaša kao savršena princeza"foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Princeza Ana navodno je preuzela "pod svoje okrilje" princezu Šarlot, ćerku princa Vilijama i Ketrin Midlton.

 

Naime, funkcija princeze Ane jeste da "trenira" Šarlot, koja ima devet godina i priprema se da postane članica porodice koja će na sebe u budućnosti preuzeti mnogo posla.

 

Kako je rekao izvor iz palate, princeza Ana upozorava Šarlot na greške koje su pravili članovi porodice u prošlosti, kako ona sama ne bi uradila silčno ili isto.

 

Ana takođe nenamerno priča sočne tračeve o porodici, tako što prolazi kroz najgore poteze koje su činili članovi porodice, od toga da je njen stric Hari išao na žurku u nacističkoj uniformi, pa sve do užasnog fascinatora princeze Beatris na venčanju njenih roditelja — navodi se. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

I dok se možda čini da je Šarlotin "trening za princezu" težak posao, Ana i Šarlot uživaju zajedno, a čini se da je Šarlot vrlo vezana za svoju baba-tetku, za koju se vezuje epitet "najveće radoholičarke".

 

One pričaju sve vreme o svemu, o ženskom fudbalu, jedrenju, konjima, baletu, modi, manirima... Posebno se fokusira na to da oblikuje Šarlot da bude savršena princeza i rezervna kraljica — navodi se.

 

Princeza Ana podučava malenu Šarlot kako da bude 'savršena princeza'
Princeza Ana podučava malenu Šarlot kako da bude "savršena princeza"foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princeza Ana se takođe trudi da obezbedi zdravu vezu između Šarlot i njenog brata Džordža, osiguravajući da ne završe kao rivali, poput Vilijama i Harija, već da rastu međusobno se poštujući. 

 

Šarlotini roditelji, princ i princeza od Velsa, oduševljeni su što je Šarlot njena 73-godišnja baba-tetka uzela pod svoje okrilje. 

 

 Nisu mogli ni da zamisle boljeg modela od Ane, koja je poznata po svojoj etici rada i tome što je čvrsta podrška kralju. Ona jedan pogrešan korak nije napravila, a njeno mišljenje se i te kako poštuje. Ona je bila neprocenjivo važna za Kejt tokom ranijih godina i želi da i Šarlot ima sve što je ona dobila od Ane.

 

Princeza Ana bila je velika podrška Kejt Midlton kada je ona tek postala deo porodice
Princeza Ana bila je velika podrška Kejt Midlton kada je ona tek postala deo porodicefoto: EPA-EFE/TIM GRAHAM / POOL

Podsetimo, iako se pisalo o Aninim zdravstvenim problemima nakon što je pet noći provela u bolnici, deluje da je sada u finoj formi kada se pojavila na Olimpijskim igrama. 

 

Naime, ona je zadobila "manje povrede i potres mozga" nakon incidenta na imanju Getkomb park.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVOT KRALJICE ELIZABETE II: Najdugovečnija britanska vladarka

 

makonda-tracker