uvek je imajte u vidu

Tako sve izgleda skuplje i sofisticirano: Najvažnija modna lekcija Megan Markl, nekrunisane kraljice tihog luksuza

1

Kada je u pitanju stil vojvotkinje od Saseksa, jedno je sigurno – greške neće biti i bićemo fascinirani.

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, u najnovijem intervjuu za CBS
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, u najnovijem intervjuu za CBSfoto: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, uvek je bila fenomenalno odevena, a od udaje za britanskog princa Harija ne pamtimo da je napravila bilo kakvu grešku.


Već godinama se oblači vrlo nenametljivo, ali ipak tako da se izdvoji iz svake grupe i ostavi snažan utisak, a ona je nosila ono što danas nazivamo tihim luksuzom mnogo pre nego što je postalo svetski trend broj jedan 2023.


Upravo je takav i komplet modne kuće Ralph Lauren koji je Marklova nosila u intervjuu za CBS Sunday Morning, koji će biti emitovan predstojećeg vikenda.

 

Sveden, boje peska, oštrih linija, klasičnog dizajna i u kombinaciji s Cartier nakitom od žutog zlata, ovo izdanje je pun pogodak ako želite da stajling izazove divljenje, ali da izgleda kao da se niste previše potrudili.

 

Megan je, inače, u dokumentarnom serijalu koji je sa suprugom snimila za Netfliks, nazvanom "Megan i Hari" tvrdila da joj je tokom života u britanskoj kraljevskoj porodici bilo zabranjeno da nosi boje koje će oblačiti kraljica Elizabeta II, Kejt Midlton i kraljica Kamila, što nikada nije potvrđeno.

 

Zato je, pričala je, morala da bira neutralne tonove za koje je pretpostavljala da ih one nikada ne bi nosile, poput kamel, bež, bele i crne.

1 / 13 Foto: EPA-EFE/STRINGER

Međutim, i nakon što su se princ Hari i ona, u čuvenom "Megzitu" 2020, povukli sa svojih funkcija viših, radnih članova porodice, ona je nastavila da nosi zemljane i neutralne nijanse, pa je danas prava retkost videti je u nečemu jarkom.


Pored toga, vojvotkinja od Saseksa uglavnom se opredeljuje za klasiku po pitanju krojeva i silueta, uz minimum detalja.

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, često nosi neutralna i klasična modna izdanja.
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, često nosi neutralna i klasična modna izdanja.foto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Modne kombinacije Megan Markl bez sumnje su sofisticirane, otmene i vanvremenske, a velika prednost komada koje supruga princa Harija bira je u tome što su svi samim tim vrlo praktični i mogu se kasnije nositi u raznim drugim spojevima.

 

Ona to, doduše, ne čini i vrlo retko nosi istu odeću dvaput, ali je svakako korisno imati na umu ako vam se dopada njen stil.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker