transformacija

"Izgleda kao Patrik iz 'Sunđer Boba'!" Nove fotografije Bali-bega su razočarale žene, ali mnoge kažu – ništa mu ne fali

0

Nakon što su do javnosti dospele fotografije s porodičnog odmora poznatog turskog glumca, na društvenim mrežama ima mnogo negativnih komentara, ali mnogi veruju da ljudi preteruju.

Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen u braku su od 2017. godine.
Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen u braku su od 2017. godine.foto: burakozcivit, Instagram

Turski glumac Burak Ozdživit bio je pravi fenomen dok je igrao Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", kada je preko noći osvojio srca žena širom sveta i proslavio se daleko van granica njegove zemlje.


On godinama važi za jednog od najatraktivnih među turskim javnim ličnostima i mnoge serije i filmovi zabeležili su ogromnu gledanost samo zato što je njegovo ime na spisku glumaca.


Međutim, turski mediji sada pišu da Burak ne izgleda kao ranije, iako teško da bi mu mnoge odolele.

Glumac je, naime, nedavno viđen na letovanju sa suprugom i koleginicom Fahrije Evdžen, a par se držao za ruke dok je ulazio u vodu i osmehivao se posmatrajući svoju decu, sinove Karana i Kerema.

 


Sudeći po komentarima, dame su razočarane što Burak Ozdživit ne izgleda kao pre više od decenije, kada je imao savršen stas u "Sulejmanu Veličanstvenom".

 

"Šta mu desilo", "Liči na Patrika iz 'Sunđer Boba'", "Sad je pravi tata"... neki su od komentara, ali je i mnogo onih koji kažu da je, i s kojim kilogramom viška i neobrijan, glumac i dalje savršenog izgleda.

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen / MagnificentCentury

Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen u braku su od 2017. godine, a od tada su se često sretali s tračevima i optužbama o preljubi. Ipak, uvek su ih ignorisali i nastavljali mirno da vode svoj porodični život.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker