godine ljubavi

Dele najveći teret, podržavaju se i – kritikuju: Popularni EZEL godinama ljubi jednu od najlepših turskih glumica

0

Šarmantni glumac nikada nije bio sklon skandalima, a od 2016. godine je oženjen koleginicom, s kojom danas ima dvoje dece

Kenan Imirzalioglu glumio je glavnu mušku ulogu u seriji 'Ezel'
Kenan Imirzalioglu glumio je glavnu mušku ulogu u seriji "Ezel"foto: Ezel Serija Hrvatski/youtube printscreen

Turske serije doživele su ogromnu popularnost na našim prostorima, a jedna od najuspešnijh bila je "Ezel".

 

Deo njenog uspeha krije se i u šarmu glavnog glumca Kenana Imirzalioglua, koji je igrao Omera Učara, koji uzima identitet Ezela Barjaktara nakon izdaje koju je doživeo i kreće u osvetu.


Imirzalioglu je i danas jedan od najomiljenijih turskih glumaca, a uz to što je igrao u brojnim uspešnim filmovima i serijama, od 2019. vodi tursko izdanje TV kviza "Želite li da postanete milioner".

Do glume je stigao iz modelinga, a spada i u miljenike ženskog dela publike, ali je Kenan Imirzalioglu, na njihovu žalost, u skladnom braku s koleginicom.

 

Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu tokom opuštanja 2017. godine
Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu tokom opuštanja 2017. godinefoto: XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia

On se 2016. godine oženio poznatom turskom glumicom Sinem Kobal, koja je igrala Selihu u seriji "Mame i majke", Su u "Malim tajnama" i mnogim drugim.


Par je dobio prvo dete, devojčicu po imenu Lalin, u oktobru 2020. godine, a potom je u maju 2022. na svet došla i njihova mlađa ćerka Lejla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)


Što se tiče činjenice da se bave istim poslom, glumac u tome ne vidi nikakav problem – štaviše, veruje da je to dobra stvar.


Srećni smo imamo tu prednost da budemo i par i kolege – rekao je u intervjuu za GÜNAYDIN.


Da li je korisno ili štetno biti u istoj profesiji u kojoj je i vaš bračni drug zavisi od supružnika. Zbog toga kakva je Sinemina ličnost i zato što se time bavi dugo, možemo da podelimo teret teških strana glume – kaže Kenan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

 

– Naši stresni trenuci, dugi radni dani, umorni dani... S druge strane, pomažemo jedno drugom dok biramo posao ili radimo na njemu. Ponekad motivišemo jedno drugo. Ponekad možemo da kritikujemo jedno drugo najviše. Hranimo jedno drugo interesovanjem za umetnost – zaključio je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker