incident o kom se priča godinama

Šta je to Megan Markl rekla o maloj Šarlot? Kejt Midlton je navodno zaplakala, a Harijeva žena tvrdi – bilo je obrnuto

0

Nakon što se nisu usaglasile oko nečega, navodno je izabranica princa Harija pomenula princezu Šarlot na način koji je povredio njenu majku.

Kejt MIdlton i Megan Markl na Vimbldonu
Kejt MIdlton i Megan Markl na Vimbldonufoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Odnos Kejt Midlton i Megan Markl već godinama je tema u svetskoj štampi, koja ne može da se zasiti intriga u britanskoj kraljevskoj porodici.


Naširoko se pisalo o detaljima sukoba koji tinja maltene od prvih susreta supruga princa Vilijama i princa Harija, a najviše dilema izaziva incident iz 2018, s probe haljina za deveruše pred venčanje Megan Markl i Harija, od tada vojvotkinje i vojvode od Saseksa..


Naime, najpre se pročulo da je Megan Markl rasplala Kejt Midlton, da bi supruga princa Harija potom tvrdila da je bilo obrnuto – žena princa Vilijama je navodno rastužila nju.

Šta se tačno dogodilo?


Iako su obe bile obične devojke pre nego što su se zaljubile u prinčeve i ušle u kraljevsku porodicu, Kejt i Megan nisu se lako povezale i izgradile prijateljski odnos.

 

Kejt MIdlton i Megan Markl na Vimbldonu
Kejt MIdlton i Megan Markl na Vimbldonufoto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Navodno je vojvotkinja od Saseksa počela da grli i Vilijama i Kejt čim su se upoznali, dočekala ih je bosa, o čemu su Hari i njegova draga pričali u svojim brojnim ispovestima, a pisalo se da princezi od Velsa nije prijalo što je Megan komentarisala njen hormonski status.


Ko je koga rasplakao – Kejt Midlton Megan Markl ili obrnuto?


One su se trudile, ali nisu uspevale da se povežu, a tenzije su dostigle vrhunac u maju 2018. Tada su britanski mediji javili da je Megan rasplakala Kejt Midlton zbog haljina koje će na venčanju nositi deveruše.


Kako Tom Bauer tvrdi u knjizi "Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzorovih", problem je bio u tome što je Megan uporedila princezu Šarlot, jedinu ćerku Kejt Midlton i princa Vilijama, s Ajvi, ćerkicom njene tadašnje najbolje prijateljice Džesike Malroni. On ne navodi šta je tačno vojvotkinja od Saseksa rekla, ali ističe da ju je "uporedila nepovoljno" po Šarlot.

Mail Online preneo je da su knjizi navodi da je Kejt Midlton bila iscrpljena jer je nekoliko nedelja pre toga donela na svet sina princa Luija, kao i da je bila preumorna da bi se raspravljala s Megan treba li devojčice koje će biti deveruše na venčanju nositi hulahopke iako je po bilo obavezno po kraljevskom protokolu.


Megan je to odbijala, njena tadašnja najbolja drugarica ju je podržala i Kejt se našla sama na drugoj strani, a navodi se i da je mislila da je haljina koju je njena ćerka dobila da nosi bila prekratka.

 


Međutim, njena buduća jetrva nije bila spremna za kompromis, tvrdi se u ovoj knjizi i u razgovoru je navodno uporedila malu Šarlot s Ajvi na način koji je povredio Kejt.


Šta je Megan Markl ispričala o incidentu?


Tri godine kasnije, Megan Markl ispričala je svoju stranu ove priče u intervjuu koji su Hari i ona dali Opri Vinfri, a tada je tvrdila da je Kejt MIdlton rasplakala nju.


Ona je bila uznemirena zbog nečega, ali je bila svesna toga i izvinila se. I kupila mi je cveće – rekla je Megan.

 

Nekoliko dana pre venčanja je bila uznemirena zbog nečega što se tiče... da, to je bilo istina... haljina za deveruše, i to me je rasplakalo. To je zaista povredilo moja osećanja – rekla je Megan.

 

Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju 2018.
Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju 2018.foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Vojvotkinja je istakla da to nije bila svađa i da misli da nije fer prema supruzi princa Vilijama da iznosi ona detalje, kad joj se Kejt već izvinila.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker