servirao ju je hladnu

Kako se Bekam "OSVETIO" princu Hariju i Megan Markl zbog poniženja? Čekao je 4 godine, a onda im vratio mnogostruko

0

Nakon što je Dejvid Bekam stigao u Australiju na poziv svog dugogodišnjeg prijatelja princa Harija nije ni slutio šta će doživeti i navodno je bio toliko ljut da mu je uzvratio nekoliko godina kasnije.

Viktorija i Dejvid Bekam na venčanju princa Harija i Megan Markl 2018. godine
Viktorija i Dejvid Bekam na venčanju princa Harija i Megan Markl 2018. godinefoto: Gareth Fuller / AFP / Profimedia

Nova biografija Dejvida Bekama, nazvana "Kuća Bekamovih", jedna je od glavnih vesti godine kada je u pitanju život poznatih ličnosti.


Autor Tom Bauer u njoj se detaljno bavi privatnošću legendarnog fudbalera Mančester junajteda i Real Madrida i njegove supruge i poznate dizajnerke Viktorije Bekam.


Otkrio je u njoj mnogo malo poznatih činjenica o ovom paru, kao i brojne skandalozne optužbe, a pozamašan deo knjige posvetio je odnosu Bekamovih s princem Harijem i Megan Markl, vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa.

U "Kući Bekamovih" navodi se kako se ovaj par zbližio, a potom i udaljio, kao i kako je izgledala dinamika ovog neočekivanog (ne)prijateljstva, a Independent sada prenosi da je princu Hariju supruga "naredila" da na neki nači ponizi čuvenog sportistu na Igrama nepobedivih (Invictus Games), čuvenom takmičenju koje je pokrenuo vojvoda od Saseksa.

 

Dejvid Bekam je veliki prijatelj kraljevske porodice
Dejvid Bekam je veliki prijatelj kraljevske porodicefoto: HUGO PHILPOTT / UPI / Profimedia

Kako Bauer piše, sve se dogodilo 2018. godine, kada je Dejvid Bekam doživeo vrlo neprijatno iznenađenje.


Bekam se našao sam na stadionu na Igrama nepobedivih – tvrdi on o događaju koji je te godine organizovan u Sidneju.


Došao je dogovorenog dana da se sretne s princem Harijem i bio zbunjen jer su se organizatori trudili da on bude srećan, ali daleko od Harija – navodi se u knjizi.


Kada je Bekam pitao gde se nalazi princ Hari, kog je u tom trenutku poznavao godinama, bilo mu je očigledno da je "princ naredio da se fudbaler ne nađe u njegovoj blizini ni u kom slučaju".

 

Viktorija i Dejvid Bekam na venčanju princa Harija i Megan Markl 2018. godine
Viktorija i Dejvid Bekam na venčanju princa Harija i Megan Markl 2018. godinefoto: EPA/ TOBY MELVILLE / POOL

Bilo je zabranjeno da ih fotografišu zajedno. Kraljevsko odbacivanje je bilo brutalno. Dejvid Bekam je bio zbunjen. Zašto je princ odbijao da ga sretne? – piše Bauer. – Naređenje da ga isključe je, kasnije se se ispostavilo, izdala Megan. Nije želela nikakvu medijsku konkurenciju s Bekamom, a naročito ne s njegovom suprugom Viktorijom.

Međutim, fudbaler navodno nije zaboravio ovo poniženje, pa je tako preleteo 7.00 milja od Katara do Bostona da bi se pridružio Kejt Midlton, princu Vilijamu i Džou Bajdenu na jednom događaju 2022. godine.

 

Istog dana, Hari i Megan su bili u Njujorku i želeli da oduševe Amerikance na jednom događaju, ali su ostali u senci princa i princeze od Velsa u društvu predsednika Amerike i Dejvida Bekama.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam tokom posete Americi 2022. godine
Kejt Midlton i princ Vilijam tokom posete Americi 2022. godinefoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Bekam se osvetio zbog poniženja u Sidneju – zaključuje Bauer.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker