"on je neodoljiv!"

Lepšu IZJAVU LJUBAVI niste videli! 2 sekunde princa Harija i Megan Markl zbog koje će se raznežiti i oni koji ih ne vole

0

Ovih dana, društvenim mrežama se širi snimak iz 2022. godine koji pokazuje sav šarm princa Harija i njegovu beskrajnu zaljubljenost u majku njegove dece.

Princ Hari i Megan Markl već godinama žive u Americi
Princ Hari i Megan Markl već godinama žive u Americifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubavna priča princa Harija i Megan Markl, vojvode i vojvotkinje od Saseksa, odlično nam je poznata – čak i ako nekoga ne zanima, nije mogao da izbegne da sazna pojedinosti njihovog odnosa.


Upoznali su se preko Instagrama, preko zajedničkih prijatelja, ludo zavoleli, Hari je zaprosio nekadašnju glumicu u Africi, venčali su se u Vindzoru 2018, dobili sina Arčija, napustili kraljevsku porodicu i preselili se u Ameriku, zatim postali roditelji devojčice Lilibet...


Zajedno su izdržali mnogo pritisaka, problema i nesuglasice s britanskom kraljevskom porodicom, a koliko god ih mnogi kritikovali i ponekad ismevali, jedno ne mogu da im ospore – ogromnu ljubav koja je očigledna.

Par je u više navrata pokazao koliko je blizak i zaljubljen, a ovih dana društvenim mrežama kruži jedan simpatičan snimak, insert iz njihove dokumentarne serije "Megan i Hari", objavljene na Netfliksu 2022. godine.

 

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/AFOLABI SOTUNDE

Oni su, između ostalog, u ovom serijalu pričali o tome kako su se zavoleli, a Megan je otkrila da je Hari pre toga zapisao spisak osobina koje ima žena kakvu on smatra savršenom.


Imao je listu toga za čime traga – rekla je Megan. – Bila je opsežna.


Na pitanje šta se sve nalazilo na tom spisku, Hari je odgovorio:


Neću vam pokazati listu, ali dobar pokušaj.


Potom je rekao: "Ovo je spisak" i pokazao na svoju suprugu na vrlo šarmantan način.

@harry.nd.meghan Prince Harry and Meghan met 8 years ago this month 💕🩵 They had their first dates at the beginning of July 2016, and they are still going strong 🥺 #princeharry #harryandmeghan #meghanmarkle #princeharryandmeghan #meghanandprinceharry #harryandmeghanedit #meghanmarkleedit #princeharryedit ♬ No One Noticed - The Marías

"Postoji li lepši način da se izjavi ljubav?", "Oni su preslatki", "Godine prolaze, a oni se vole isto kao pre venčanja", "Savršen par: ona smiruje njega i on smiruje nju. Vole se mnogo i baš ih briga šta mediji kažu. Rade svoju stvar i uživaju", "Neodoljiv je"... neki su od komentara na društvenim mrežama.


Ovaj trenutak ponovo je u žižu vratio profil harry.nd.meghan, koji vode obožavaoci vojvode i vojvotkinje od Saseksa na TikToku, a on je za kratko vreme pregledan više od 53.000 puta i potom se proširio na Instagram, Iks, Fejsbuk...


Ovog meseca je osam godina otkako su se princ Hari i Megan upoznali. Na prve izlaske su otišli početkom jula 2016. godine, a i dalje su jaki – navodi se u opisu snimka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker