to je njen način

Jeste li vi nekog "MARKLOVALI"? Megan Markl je TOLIKO PUTA ponovila isti greh da je ovaj užasan potez nazvan po njoj

0

Supruga princa Harija ulazi u rečnike, ali teško da je oduševljena razlogom. Nakon onoga što je učinila Viktoriji Bekam, sve se češće njen uobičajeni potez naziva "marklovanje".

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, u dokumentarnom serijalu 'Megan i Hari'
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, u dokumentarnom serijalu "Megan i Hari"foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Pre nekoliko dana, britanski mediji su javili da je Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, prekinula prijateljstvo s Viktorijom i Dejvidom Bekamom koje su njen suprug i ona negovali godinama.


Princ Hari uvek je bio u sjajnim odnosima s poznatim parom, a njegova životna saputnica se zbližila s Bekamovima nakon što se udala za njega.


Viktorija i Dejvid bili su među zvanicama na njihovom venčanju 2018. godine, a mediji su pisali da su Megan i Viktorija vrlo bliske. Međutim, navodno je vojvotkinja posumnjala da Bekamovi odaju javnosti detalje o njihovom životu i zauvek im okrenula leđa.

 

Niko od pomenutih još uvek nije potvrdio ovu glasinu, ali je poznato da Hari i Megan nisu bili na venčanju njihovog sina Bruklina 2022. godine, a već dugo ovaj četvrtac nije viđen zajedno u javnosti.


Bilo kako bilo, britanska štampa naziva ovo odsecanje Bekamovih iz Meganinog života "marklovanje", što je reč koja se sve češće pominje u svetskim medijima da označi iznenadni prekid komunikacije s nekim s kim ste u prošlosti bili nerazdvojni i imali neku korist od njega.

 

Zašto baš "marklovanje"?


Megan Markl ima dugu istoriju naglih prekidanja odnosa s bliskim osobama.

 

Njena najboja prijateljica iz detinjstva Ninaki Pridi zauvek je "precrtana" za Megan Markl nakon što se današnja vojvotkinja razvela od prvog supruga Trevora Engelsona i ostavila iza sebe stari život.

Godinama je njena najbolja drugarica bila stilistkinja Džesika Malroni, čiji su sinovi bili paževi na Meganinom i Harijevom venčanju, rame uz rame s Harijevim bratancem i budućim kraljem princem Džordžom. Nakon što je napustila Veliku Britaniju, Megan je neko vreme živela kod Džesike, a onda iznenada prestala da priča s njom 2020.

 


Najvažnija "marklovana" osoba u životu vojvotkinje od Saseksa je njen otac Tomas Markl, s kojim ona nije bila u dobrim odnosima, ali mu je zauvek okrenula leđa nakon što je on pozirao paparacima dok čita članak o njoj. Megan je otišla toliko daleko da sa ocem nije komunicirala ni nakon što je on doživeo srčani udar.

 

Britanska rijaliti zvezda Mili Mekintoš ispričala je nedavno da su Megan i ona bile bliske prijateljice, ali joj je bivša glumica okrenula leđa čim je upoznala princa Harija. Nakon što je Megan postala svetski poznata, Mili se zabrinula kako to njena drugarica podnosi, a ona joj je odgovorila da je najbolje da joj se više ne obraća.


Ono što sam ja videla u toj poruci jeste da joj možda treba malo prostora. Možda da se ohladi, bila je ljuta, možda je bila pod pritiskom... Ali nisam joj više pisala... Iako sam očekivala da ćemo ostati u kontaktu – rekla je Mili.

 


Ipak, iz nekih svojih razloga, tada nova devojka najpoželjnijeg princa na svetu nije više želela da se druži sa rijaliti zvezdom.


Samo me je precrtala – rekla je ona.


Najglasniji kritizer Megan Markl na Ostrvu danas je voditelj Pirs Morgan, koji ne štedi uvrede kada govori o njoj, a malo je poznato da su se oni neko vreme družili. Međutim, čim je stupila u kraljevsku porodicu, ona više nije razmenila ni reč s njim.

 

 

BONUS VIDEO Duška Jovanić o princu Hariju nakon skandala

 

makonda-tracker