nov razdor u porodici

Vilijamu i Kamili se ovo neće dopasti! Kralj Čarls pravi planove za odlazak na DALEK PUT, razum kaže NE, a srce ga vuče

0

Prošlo je mnogo vremena od kad kralj nije video unuke, pa se čuju šuškanja da bi možda mogao da ode u poseti sinu i snaji 

KAMILA NE PODRŽAVA NAMERU ČARLSA DA IDE U AMERIKU
KAMILA NE PODRŽAVA NAMERU ČARLSA DA IDE U AMERIKUfoto: EPA / NEIL HALL

Budući da je prošlo dosta vremena  od kada su princ Hari i njegova supruga Megan Markl napustili Britaniju jasno je da kralju Čarlsu nije lako. Sina je video na kratko nakon što je objavio da boluje od raka, ali unuke Arčija i Lilibet nije sreo odavno.

 

Deca brzo rastu i kralju sigurno nije lako što je propustio veliki deo njihovog detinjstva, a u medijima se šuška da bi on možda mogao da ode na dalek put, kod sina i snaje u Kaliforniji.

 

Uprkos činjenici da su princ Hari i Megan Markl porušili sve odnose sa kraljevskom porodicom, kralj Čarls je navodno produžio maslinovu grančicu pomirenja.

Njihovi odnosi su, čini se, zategnutiji nego ikada – vojvoda i vojvotkinja od Saseksa navodno nisu bili pozvani na Trooping the Color ove godine, a Hari nije video svog oca tokom svoje poslednje posete Velikoj Britaniji.

 

Uprkos svemu britanski monarh razmišlja da poseti svog mlađeg sina u Kaliforniji iz jednog veoma slatkog razloga: da provede neko vreme sa svojim unucima.

 

Prema kraljevskom stručnjaku, kralj Čarls je „očajan“ da vidi princa Arčija i princezu Lilibet, iako princ Vilijam i kraljica Kamila navodno ne podržavaju tu odluku.

ČARLSU NEDOSTAJU UNUCI
ČARLSU NEDOSTAJU UNUCI foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kralj Čarls nastavlja da se lečenji od raka i sada više nego ikada želi da se ponovo poveže sa svojom unucima.

 

- On očajnički želi da ih vidi i teško mu pada činjenica da bi Arči i Lilibet mogli da ga zaborave. On je oduvek želeo da bude topao, deda kakvog bi svako unuče moglo samo da poželi - rekao je kraljevski pisac i komentator Tom Kvin za Mirror.

 

Princ Hari „okleva“ da dovede svoju decu preko bare, kralj navodno vodi „razgovore“ sa njim i Megan o „diskretnoj, privatnoj poseti“ kući para u Montesitu.

ČARLS JAKO DUGO NIJE VIDEO UNUKE KOJI ŽIVE U KALIFORNIJI
ČARLS JAKO DUGO NIJE VIDEO UNUKE KOJI ŽIVE U KALIFORNIJIfoto: Profimedia

Miror dodaje da bi poseta mogla da se desi već sledećeg meseca pošto postoji praznina u kraljevom rasporedu. Iako je Hari navodno otvoren za sastanak, izvor je za publikaciju rekao da su drugi članovi kraljevske porodice protiv te ideje, iz različitih razloga.

 

- Vilijam ne može da razume zašto bi Čarls išao tako daleko - rekao je izvor, dodajući da je kraljica Kamila protiv putovanja iz zdravstvenih razloga.

 

- Turneja po Australiji u oktobru će biti mnogo za čoveka od njegovih godina sa rakom, a o prekookeanskom putovanju kako bi video otuđenog sina i da ne govorimo - navodi se.

KAMILA JE OŠTRO PROTIV PUTA ČARLSA U AMERIKU
KAMILA JE OŠTRO PROTIV PUTA ČARLSA U AMERIKU foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Bivši kraljevski dopisnik Bi-Bi-Sija Majkl Kol ranije je govorio o kraljevoj želji da neguje bliži odnos sa Arčijem i Lilibet, rekavši za Dejli mejl da kraljevski član oseća „nedostatak bliskosti sa svojim kalifornijskim unucima“.

 

Kraljevski stručnjak je rekao da je kralj napravio male korake da premosti tu daljinu, uključujući i slanje "srdačnog poklona i čestitke" princezi za njen treći rođendan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Čarls će morati još godinama da vlada

 

makonda-tracker