šuška se

Nedavni izlazak ju je ISCRPEO: Poznati su datumi kada bismo ponovo mogli da vidimo Kejt Midlton u javnosti

1

Iako još uvek nije zvanično potvrđeno, obožavaoci princeze od Velsa veruju da postoje dva datuma u julu kada će se ona ponovo vratiti javnom životu

Kejt Midlton na Pozdravu bojama 20224. godine
Kejt Midlton na Pozdravu bojama 20224. godinefoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, pojavila se nedavno na Pozdravu bojama, zvaničnom obeležavanju rođendana njenog svekra kralja Čarlsa III i sve iznenadila pokazavši kako se dobro drži tokom svoje borbe protiv kancera.


Ona je dan ranije, u emotivnom saopštenju u kom je pričala o svom zdravstvenom stanju, najavila da bi mogla da ima još pojavljivanja tokom leta, a sada se spekuliše i kada će se dogoditi naredno.


Navodno je nedavni kratak povratak u javnost iscrpeo princezu, ali je to neće sprečiti da se u julu ponovo vrati kraljevskim obavezama, i to na – Vimbldonu.

Njeno lečenje traje i trajaće narednih nekoliko meseci, ali koliko shvatam, ona bi volela da se vrati teniskom turniru Vimbldon – čija je pokroviteljka – ukoliko bude u mogućnosti – ističe kraljevska stručnjakinja Emili Endruz za magazin Grazia.

 

Novak Đoković i Kejt Midlton na prošlogodišnjem Vimbldonu
Novak Đoković i Kejt Midlton na prošlogodišnjem Vimbldonufoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Ona je dodala da supruga princa Vilijama ima "dobre i loše dane" tokom lečenja.


Kejt Midlton je već godinama pokroviteljka Vimbldona, prati uživo mnoge mečeve, neretko vatreno navija u kraljevskoj loži, a potom dodeljuje pehar pobednicima turnira, pa je tako u više navrata ona bila ta koja je našem Novaku Đokoviću dodelila trofej.

1 / 10 Foto: EPA/FELIPE TRUEBA

Ranije ovog meseca Debora Džebans, nekadašnja teniserka i sportska direktorka Sveengleskog kluba govorila je o spekulacijama da će se princeza od Velsa pojaviti na predstojećem Vimbldonu.


Naš priroritet jeste da naša pokroviteljka ima vremena da se oporavi i sigurno nećemo vršiti pritisak na nju spekulisanjem o njenom prisustvu na ovogodišnjem šampionatu – naglasila je.


Kako se šuška na Ostrvu, Kejt Midlton mogla bi da se pojavi 13. i 14. jula da bi dodelila pehare osvajačima Vimbldona.

 

Kejt Midlton na Vimbldonu
Kejt Midlton na Vimbldonufoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kada je reč o ceremoniji, kao i ranijih godinama, najavićemo ko će biti njihov deo na dan finala, tako da se ni u tom smislu ništa nije promenilo – dodala je.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker