veliki je fan

"Ako vas ona pogleda u oči i dodirne vam ruku..." Princ Vilijam proslavio 42. rođendan uz pevačicu koju obožava

0

Princ od Velsa juče je obeležio rođendan bez supruge Kejt Midlton, javljaju strani mediji, koji su pred kraj dana otkrili rođendanske planove budućeg kralja.

Princ Vilijam od Velsa obeležio je juče 42. rođendan
Princ Vilijam od Velsa obeležio je juče 42. rođendanfoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Princ Vilijam, princ od Velsa, prestolonaslednik britanskog trona i sin kralja Čarlsa i pokojne princeze Dajane, juče je obeležio 42. rođendan.


Njegov poseban dan došao je u teškom trenutku, dok mu se supruga Kejt Midlton i otac kralj Čarls bore s rakom, a njih dvoje uputili su mu emotivne čestitke povodom rođendana.


Najpre je na zvaničnim profilima princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama osvanula emotivna čestitka Kejt Midlton koju je pratila fotografija princa Vilijama s njihovom decom...

 


... a potom je i na oficijalnim nalozima Krune podeljen portret Vilijama u detinjstvu u krilu svog oca, uz želju da mu rođendan bude srećan.

 

Čestitka kralja Čarlsa povodom 42. rođendana princa Vilijama
Čestitka kralja Čarlsa povodom 42. rođendana princa Vilijamafoto: TheRoyalFamily, Instagram

Kako je princ Vilijam proslavio rođendan?


Kasnije u toku dana otkriveni su planovi princa VIlijama za slavlje, a ispostavilo se da on 42. rođendan planira da obeleži – na koncertu Tejlor Svift.

Američka muzička senzacija nastupila je, naime, juče na Vembliju u okviru njene turneje Eras Tour, a Us Weekly je preneo da je princ od Velsa bio na koncertu sa svojom decom princem Džordžom (10), princezom Šarlot (9) i princem Luijem (6).


Izvor ovog portala navodi da su članovi kraljevske porodice koncert pratili iz lože, kao i da Kejt Midlton nije bila s njima.

 

Kejt Midlton nije bila s mužem i decom na koncertu Tejlor Svift
Kejt Midlton nije bila s mužem i decom na koncertu Tejlor Sviftfoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Vilijam, inače, nije prvi put pokazao da je "svifti", odnosno obožavalac Tejlor Svift. On je još 2013. s njom pevao na dobrotvornoj večeri u Kensingtonskoj palati, a s njima je bio i čuveni roker Bon Džovi.

 

Princ je o tome godinama kasnije pričao u jednom podkastu i priznao da još uvek ne razume zašto je pristao na to.


Ni danas ne znam šta me je tada obuzelo... Ali, iskreno, ako vas Tejlor Svift pogleda u oči, dodirne vam rame i kaže: "Kreni sa mnom"... Ustao sam kao štene i krenuo u sitlu "Da, okej, to deluje kao odlična ideja, pratim te" – ispričao je princ Vilijam za Apple Fitness+ 2021.

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu na krunisanju kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker