predivno

Ovog puta – poruka upućena VILIJAMU! Kejt Midlton se iznenada ponovo oglasila, a jedan detalj posebno zapada za oko

0

Na dan kada princ Vilijam slavi 42. rođendan, njegova supruga, koja se mesecima bori protiv raka, uputila mu je divnu čestitku

Princ Vilijam i Kejt Midlton na Pozdravu bojama
Princ Vilijam i Kejt Midlton na Pozdravu bojamafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, pojavila se nedavno u javnosti nakon šestomesečnog odsustva iz javnog života.


Buduća kraljica Velike Britanije prisustvovala je Pozdravu bojama (eng. Trooping the Colour), tradicionalnoj ceremoniji i paradi kojom se slavi zvanični rođendan kralja Čarlsa, a sve je oduševila izgledom.


Iako je, kako je otkrila, mesecima na "preventivnoj hemioterapiji" i ima pred sobom još nekoliko meseci lečenja, Kejt Midlton izgledala je, iako nešto mršavije, možda čak bolje nego ikada, zbog čega mnogi veruju da je njeno zdravstveno stanje daleko povoljnije nego što se spekulisalo.

 

Pogledajte u galeriji kako je ona izgledala na Pozdravu bojama.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN


Nakon što se pojavila na Pozdravu bojama, supruga princa Vilijama podelila je povodom Dana očeva njegov portret s njihovom decom Džordžom, Šarlot i Luijem, a sada je stigao još jedan.

Naime, Vilijam danas slavi 42. rođendan, a tim povodom je Kejt Midlton podelila još jednu njegovu fotografiju s njihovim naslednicima.

Srećan rođendan, tata, svi te mnogo volimo! K. – stoji uz portret princa Vilijama u trenutku skoka s njihovim mališanima.

 

Sudeći po komentarima, fanovi kraljevske porodice oduševljeni su time koliko princ Vilijam i njegova deca koju ima s Kejt deluju bezbrižno i radosno u periodu koji je veoma težak za njihovu porodicu jer se princeza od Velsa trenutno leči od karcinoma, baš kao i deka malih prinčeva i princeze Šarlot kralj Čarls III.

 

"Baš se trude da deca ne osete koliko im je teško", "Ovo je primer jedne srećne porodice", "Pogledajte im osmehe"... neki su od komentara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker