sad je jasno

O njima su kolale razne priče, sad su pokazali PRAVO LICE: Šta rade roditelji Kejt Midlton dok se ona bori sa rakom?

0

Princeza se bori sa rakom, a najveću podršku joj pružaju njena deca i suprug 

U KAKVIM ODNOSIMA JE KEJT SA OCEM I MAJKOM?
U KAKVIM ODNOSIMA JE KEJT SA OCEM I MAJKOM?foto: Frank May / DPA / Profimedia

Princeza Kejt Midlton našla se početkom godine u centru pažnje medija nakon što joj je, prema saopštenju iz Palate, urađena planirana abdominalna operacija. 

 

Iako se prvo tvrdilo da nije u pitanju kancer, nakon mesec dana se saznalo da princeza ipak boluje od raka. Danima se pisalo i pričalo o tome zbog čega se princeza skrivala od očiju javnosti i sada je jasno - bilo joj je potrebno vreme da shvati šta se dešava i da isto to objasni svojoj deci.

 

Svakog dana ona je bila tema broj jedan pisanja svih medija. Osim nje, tu su i princ Vilijam, kraljica Kamila i Čarls, ali i roditelji Kejt Midlton, o kojima retko kada imamo priliie da čitamo u medijima. 

 

Mnogi su često komentarisali odnos Kejt sa roditeljima, a sad je jasno da su joj oni, osim supruga, najveća podrška. 

 

- Nena sigurna luka su sigurno njeni roditelji, brat Džejms i sestra Pipa. Iako ne vidimo često njihove zajedničke fotografije, oni su gotovo uvek negde blizu nje. Oni su apsolutno njem temelj - rekao je.

 

S njegovom konstatacijom su se složili drugi ljudi na društvenim mrežama. Mediji su poslednjih nekoliko dana pisali da je sa Kejt non stop njena majka, nakon što je saznala za tešku dijagnozu jer je znala da njoj takvu informaciju može reći, ali i da će dobiti utehu i savet. Roditelji su joj pružili podršku u najtežim trenucima u životu.

 

RODITELJI KEJT MIDLTON SU NJENA NAJVEĆA PODRŠKA
RODITELJI KEJT MIDLTON SU NJENA NAJVEĆA PODRŠKA foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

Kerol i Majkl Midlton odahnuli su kad su čuli da je rak detektovan u ranoj fazi i osećaju se sigurno jer njihova kći ide na preventivnu hemoterapiju.

 

Ketrin će imati najboljeg doktora na svetu koji će se nadzirati, tako da je u sigurnim rukama. Kerol i Majkl su uvek bili snažni par i vrlo prizemljeni... Ono što oni sad rade jeste da će doći skupa i podržavati je, i ne samo Vilijama i Kejt nego i svoje unuke takođe'.

 

Brat Džejms je poslao poruku podrške starijoj sestri. Objavio je fotografiju dok su bila deca i posvetio joj divne reči:

 

- Tokom godina smo se zajedno popeli na brojne planine. Kao porodica, popećemo se i na ovu s tobom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se krilo iza fotošopirane fotografije Kejt Midlton?

 

makonda-tracker