tradicija se nastavlja

Kako Kejt Midlton vaspitava decu? Drži se PRAVILA koje je obožavala i princeza Dajana i njoj veoma draga žena

0

Princeza od Velsa ima  troje dece sa suprugom princom Vilijamom i svo troje vaspitava po istim, jasnim pravilima 
 

METOD VASPITAVANJA KEJT MIDLTON
METOD VASPITAVANJA KEJT MIDLTON foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton je ponosna majkatroje male dece, princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luja - a njeno pravilo prilikom vaspitavanja broj jedan je ljubaznost.

 

Smatra se da je tokom godina kraljevska majka troje dece "pokupila" nekoliko trikova za vaspitavanje i od svoje majke Kerol Midlton i od pokojne majke princa Vilijama, princeze Dajane.

 

- Na osnovu zapažanja fotografija princeze Dajane u to vreme, i sadašnje princeze od Velsa, obe su veoma ljubazne prema svojoj deci - kaže  kraljevski dopisnik Danijel Stejsi.

 

 

- Kejt često drži svoju decu za ruke ili ih mazi, što je vrlo često radila dok su bili mali. Često ih teši, tapše po leđima ili mazi po kosi. Kada je u interakciji sa drugom decom na svojim javnim angažmanima, Kejt se često spušta na njihov nivo da bi im se što bolje približila – isto je i Dajana često radila - nastavlja ona. 

 

Tokom godina, princeza Kejt je pokušavala da učini da životi njene dece budu što normalniji, naročito kada su van škole i svega što nose kraljevske obaveze. 

 

Ona je ranije govorila o svojoj želji da se Džordž, Šarlot i Luj pridruže Udruženju izviđača – udruženju koje, prema sajtu izviđača, "uključuje i podržava mlade ljude u njihovom ličnom razvoju, osnažujući ih da daju pozitivan doprinos društvu".

 

KEJT JE UVEK NEŽNA I LJUBAZNA PREMA DECI
KEJT JE UVEK NEŽNA I LJUBAZNA PREMA DECI foto: EPA / JONATHAN BRADY / POOL

Još 2019. godine, Kejt je posetila sedište izviđača u Gilvel Parku u Eseksu. Tada je izrazila želju da se u nekom trenutku i njena deca oprobaju u nečemu takvo.

 

Osim što je ohrabrivala svoju decu da rašire krila, princeza Kejt je takođe tvrdila da je njen neverovatan dobrotvorni rad uticao na njen stil roditeljstva.

Dok je razgovarala na Forumu Kraljevske fondacije sa suprugom princom Vilijamom, princom Harijem i Megan Markl, Kejt je podelila:

 

- Ne možete a da ne razmišljate o svom životu i to je definitivno uticalo na to kako izgledam kako sam majka, kako radimo kao porodica i znate, kako se nadamo da ćemo vaspitavati našu decu.

 

VASPITNE METODE KEJT JE NAUČILA OD PRINCEZE DAJANE I SVOJE MAJKE KEROL MIDLTON
VASPITNE METODE KEJT JE NAUČILA OD PRINCEZE DAJANE I SVOJE MAJKE KEROL MIDLTON foto: EPA-EFE/DAVID CLIFF

 

Nedavno je princeza od Velsa proslavila Uskrs sa svojim suprugom Vilijamom i njihovo troje dece daleko od očiju javnosti. Njihove privatne proslave usledile su nakon što je Kejt započela preventivnu hemoterapiju posle dijagnoze raka u krajem februara.

 

Međutim, princeza nije otkrila kakvu vrstu raka ima, a portparol Kensingtonske palate je izjavio da neće deliti informacije o zdravlju princeze osim ako to bude od velikog značaja, jer joj je sada potreban mir kako bi se što pre oporavila. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanija je u najvećoj krizi do sada 

 

makonda-tracker