šuška se

Novinarka koja je u januaru tvrdila da je KEJT MIDLTON U KOMI podelila šta je novo čula o princezi

0

Kensingtonska palata dugo nije podelila nijedan novi detalj o stanju i lečenju princeze od Velsa, ali navodno dobro upućeni izvori nisu toliko ćutljivi

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Zdravstveno stanje Kejt Midlton, princeze od Velsa, jedna je od glavnih tema od početka 2024. godine, a spekulacije su tiše, ali nisu prestale ni nakon što je supruga princa Vilijama u martu saopštila da joj je otkriven rak.


Ona je u januaru operisana u predelu abdomena, nakon čega se povukla iz javnosti, a nakon dva meseca je podelila video-saopštenje u kom je istakla da joj je dijagnostikovan karcinom i da joj je medicinski tim predložio "preventivnu hemioterapiju".


Magazin Vanity Fair preneo je juče da se Kejt Midlton oseća bolje, ali Kensingtonska palata dugo nije podelila nikakve vesti o stanju princeze, pa zabrinutost javnosti za nju i dalje traje.

Nove tvrdnje španske novinarke o Kejt Midlton


Španska novinarka Konča Kaljeha privukla je pažnju još u januaru, čim je supruga princa Vilijama operisana, kada je izjavila da njeni izvori bliski princezi tvrde da je ona u komi. Palata je to odmah demantovala, a Kaljeha se sada ponovo oglasila i za "Fijestu" podelila nove detalje koje je čula.

 

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/POOL/TIM ROOKE

Koliko su oni pouzdani – teško je reći, jer novinarka nema nijedan dokaz za ove tvrdnje.


Kaljeha je sada izjavila da je pred Kejt Midlton dug oporavak i još nekoliko meseci terapija.


Konkretno, u vezi s Kejt Midlton, rečeno mi je: "Želeo bih da vam kažem da je najgore prošlo, ali to nije istina". Najgore nije prošlo – tvrdi ona.


Lečenje se završava tek u avgustu i ona će morati da se podvregne još jednoj hirurškoj intervenciji pre kraja godine – ističe Konča Kaljeha i dodaje da nova operacija nije potrebna zbog nekog novog problema, već je deo istog procesa lečenja.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembra
Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembrafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nadajmo se da će se sa završetkom lečenja i još jednom intervencijom znati nešto više. Nadam se da će pre toga nešto reći – kaže Kaljeha i izražava sumnju da se princeza od Velsa uskoro vraća u javnost. – Mislim da je, za sada, nećemo videti, makar dok se ne oporavi dovoljno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu


 

makonda-tracker