novi detalji

"Nečuveno. Nepristojno. NEPRAVEDNO!" Kraljevski stručnjaci kažu da je Kejt Midlton "duboko uznemirena" – razlog pogađate

0

Kraljevski komentator koji je odlično povezan s Palatom i godinama iznosi razne detalje o britanskoj kraljevskoj porodici osvrnuo se na teške dane u domu princa Vilijama i Kejt Midlton

Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno se leči od karcinoma
Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno se leči od karcinomafoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, žele da se promovišu i trljaju svoju novu poslovnu operaciju u lice princa Vilijama i Kejt Midlton, tvrdi kraljevski ekspert.


Vojvotkinja od Saseksa nedavno je pokrenula svoj novi brend American Riviera Orchard i posvećena je njegovom razvoju, a par se bavi raznim novim projektima, dok su kralj Čarls III i Kejt Midlton, princeza od Velsa, fokusirani na svoj oporavak i lečenje.


Međutim, kako ističe Tom Bauer, njihovo ponašanje povređuje Kejt Midlton. Dodao je i da su princ Vilijam i Kejt pod "stalnim napadom iz Kalifornije", gde Saseksovi žive već četiri godine, kao i da je princ Vilijam verovatno "besan" na svog brata.

Ne samo što postoji pritisak na Vilijama, već i stalni "pucnji" iz Kalifornije. Siguran sam da je besan za Harija, on se užasno ponašao – kaže Bauer za The Royal Observer.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton prolaze kroz teške trenutke
Princ Vilijam i Kejt Midlton prolaze kroz teške trenutkefoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

On je naveo da su tvrdnje koje su Hari i Megan izneli na račun princa Vilijama i Kejt Midlton "nečuvene, nepristojne i nepravedne", kao i da su one velike muke za princa i princezu od Velsa.


Dok oni osnivaju svoj takozvani brend Saseksovih, porodica prolazi kroz muke. Nakon Čarlsove dijagnoze, Hari je došao na posla sata i to je to – ništa drugo nije uradio – napominje Bauer.


The Mirror prenosi da je uveren da to sve potresa princezu Kejt, koja trenutno prolazi kroz lečenje karcinoma.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/NIC BOTHMA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Mogu da zamislim da su Kejt i Vilijam duboko uznemireni zbog toga što im se operacija brenda Saseks trlja u lice dok prolaze kroz svoju tragediju – istakao je i dodao da su princezi od Velsa "potrebni prostor i privatnost da se oporavlja u ovom trenutku", iako ima obaveze.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker