novi talas spekulacija

Spremite se za nove TEORIJE ZAVERE: Otkriveno kada bismo (možda) mogli da vidimo Kejt Midlton

1

Izvor blizak Kensingtonskoj palati pričao je s ljudima koji vode kalendar obaveza članova kraljevske porodice i nema dobre vesti o princezi od Velsa

Kejt Midlton nije prisustvovala nekom zvaničnom događaju od decembra 2023. godine
Kejt Midlton nije prisustvovala nekom zvaničnom događaju od decembra 2023. godinefoto: Jane Barlow/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otkako je Kejt Midlton operisana u januaru, često se postavlja pitanje kada ćemo je ponovo videti, koje je privremeno postavljano nešto stidljive nakon što je ona saopštila da boluje od raka.


Međutim, vreme prolazi, a supruge princa Vilijama i princeze od Velsa i dalje nema čak ni na fotografiji – o javnim kraljevskim dužnostima da ne pričamo, pa se ponovo sve češće može čuti pitanje kada će ona ponovo izaći u javnost.


Kako sada piše The Daily Beast, moguće je da princezu nećemo videti do 2025. godine!

Izvor blizak britanskoj kraljevskoj porodici ističe da, kada je u pitanju sastavljanje kalendara obaveza njenih članova, ljudi koji su uključeni u planiranje moraju da znaju šta "glavni" rade mnogo unapred.


Rečeno mi je da je Kejtin dnevnik za ovu godinu prazan – kaže anonimni izvor za pomenuti portal. – Ništa nije u planu. Možda se neće pojaviti u javnosti do kraja godine.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Izvor je napomenuo da je Palata svesna da duže odsustvo može dovesti do teorija zavere.


Ne bih isključio još jednu video-poruku kojom će informisati zemlju o svom zdravlju – napominje on i ističe da se to pokazalo efikasnim načinom da se teoretičari zavere drže podalje od buduće kraljice.

 


Ipak, očigledno samo privremeno.

 

Gde će u narednim nedeljama boraviti Kejt Midlton?


Kejt Midlton i princ Vilijam navodno planiraju da provedu raspust svoje dece – prinčeva Džordža i Luija i princeze Šarlot – u svom seoskom domu u Sandringemu.


Ključna stvar za nju je da sada izbegne bilo kakvu vrstu stresa ili anksioznosti i da samo nastavi s oporavkom – kaže neimenovani izvor, koji kaže da je "krug poverenja" princeze od Velsa mali.


Uz nju je njena porodica – majka Kerol Midlton, otac Majkl, brat Džejms i sestra Pipa, koje opisuje kao "neverovatno blisku porodicu".


Oni su tu za nju decenijama i nikada je nisu izneverili – ističe.

 

Kontroverze u vezi s Kejt Midlton


Princeza od Velsa Kejt Midlton poslednji put je prisustvovala nekom javnom događaju krajem decembra 2023. godine. Od tada je zabeleženo nekoliko paparaco fotografija i jedan snimak, koji su podstakli spekulacije da se na njima uopšte ne nalazi supruga princa Vilijama, a isti je slučaj i sa saopštenjem u video-formatu kojim je princeza izjavila da joj je otkriven rak.

 


Teorije zavere dodatno je podstakao portet Kejt Midlton s njenom decom objavljen povodom Dana majki u martu, koji su novinske agencije povukle zbog "manipulacije".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker