dugo nije bilo vesti

"Svi su se okupili oko nje": Porodični prijatelj podelio u kakvom je stanju trenutno Kejt Midlton

0

Princeza od Velsa od decembra 2023. nije bila na nekom javnom događaju, a u martu je objavila da ima rak, pa su njeni fanovi veoma zabrinuti jer dugo nije bilo vesti o njenom zdravlju

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembra
Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembrafoto: GEORGE ROGERS_POOL / Sipa Press / Profimedia

Kejt Midlton i daljem nekako uspeva da umakne paparacima dok je mesecima jedna od glavnih svetskih tema, dok navodno sve češće izlazi napolje i druži se s porodicom, kako su juče javili britanski mediji.


Pre nekoliko dana objavljeno je da je kalendar princeze od Velsa i supruge princa Vilijama za ovu godinu prazan i da je nećemo videti u javnosti do 2025, a izvori bliski Kruni za Vanity Fair kažu da to nije istina.


Štaviše, neimenovana osoba za Daily Mail tvrdi da bi Kejt Midlton mogla da se vrati u javnost već ove jeseni, iako zvanični datum povratka nije isplaniran.

Kako sada javlja Vanity Fair, buduća kraljica Velike Britanije ne žuri da se vrati na posao jer joj je fokus u potpunosti na oporavku, nakon što je u martu saopštila da joj je otkriven rak.

 

Kejt Midlton saopštila je 22. marta da ima karcinom
Kejt Midlton saopštila je 22. marta da ima karcinomfoto: The Prince and Princess of Wales / YouTube Printscreen

Nema vremenskog okvira i sigurno nema žurbe – kaže "dobro pozicioniran izvor". – To će se dogoditi kada se Ketrin oseti spremnom i kada dobije zeleno svetlo od svog medicinskog tima. Ali ona će se sto odsto vratiti na posao, u to nema sumnje.


U kakvom je sada stanju Kejt Midlton?


Izvori bliski princezi od Velsa kažu za Vanity Fair da je Kejt, koja se podvrgla "preventivnoj hemioterapiji" nakon što joj je dijagnostikovan karcinom posle operacije u predelu abdomena, trenutno – bolje.


Neimenovana osoba navodi da je Midltonova "napredovala", odnosno da je najteži period u njenom lečenju prošao i da se, piše VF, "oseća mnogo bolje" proteklih nedelja.

 

Kejt Midlton spada u omiljene članove kraljevske porodice
Kejt Midlton spada u omiljene članove kraljevske porodicefoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Veliko je olakšanje što toleriše lekove i što je zapravo mnogo bolje – kaže porodični prijatelj. – Naravno, bio je ovo veoma izazovan i zabrinjavajući period. Svi su se okupili oko nje – Vilijam, njeni roditelji, njena sestra i brat.


Princ Vilijam obavljao je svoje kraljevske dužnosti dok se Kejt oporavlja kod kuće, a navodno je brinuo i o njihovoj deci – princu Džordžu, princezi Šarlot i princu Luiju. Proteklog vikenda, on je viđen u društvu najstarijeg sina na tribinama tokom finala FA Kupa na Vembliju.


Nakon što njihova deca odu na raspust, očekuje se da će porodica otputovati u svoju seosku rezidenciju Anmer hol, iako se u medijima pominjalo i da će se uputiti u Sandringem, gde je Kejt Midlton poslednji put viđena na nekom zvaničnom događaju, u decembru 2023. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker