misterija se nastavlja

Zbog jedne reči se u panici pitaju – GDE JE ONA I ŠTA SE DEŠAVA?! Novi detalj o Kejt Midlton zabrinuo princezine fanove

1

Princeza od Velsa i dalje se ne pojavljuje u javnosti, a njeni obožavaoci mere i analiziraju svaku reč koja o njoj dospe do medija

Kejt Midlton nije se oglašavala povodom svog zdravlja od 22. marta, kada je saopštila da joj je otkriven rak
Kejt Midlton nije se oglašavala povodom svog zdravlja od 22. marta, kada je saopštila da joj je otkriven rakfoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Kejt Midlton, princeza od Velsa, i dalje je posvećena svom oporavku, nakon što joj je posle operacije u predelu abdomena otkriven rak.


Ona se stoga ne pojavljuje u javnosti, kao što je i najavljeno, ali radoznali fanovi britanske kraljevske porodice nestrpljivo čekaju bilo kakvu vest o njoj, a juče su dobili veoma neprijatnu.


The Daily Beast je, naime, pisao da je moguće da suprugu princa VIlijama nećemo videti do 2025. godine.


Rečeno mi je da je Kejtin dnevnik za ovu godinu prazan – kaže za pomenuti portal anonimni izvor koji je objasnio da ljudi koji sastavljaju kalendar obaveza kraljevske porodice planiraju mnogo unapred. – Ništa nije u planu. Možda se neće pojaviti u javnosti do kraja godine.

On je istakao da ne isključuje mogućnost da Kejt Midlton objavi još jedno video-saopštenje, kao kada je obelodanila da ima karcinom, a rekao je i nešto što je privuklo mnogo pažnje na društvenim mrežama – da je Kejt Midlton okružena porodicom u kojoj se rodila.

 

Porodica Midlton na venčanju princa Harija i Megan Markl 2018: Kerol i Majkl Midlton, sa sinom Džejmsom, ćerkom Pipom i zetom Džejmsom Metjuzom
Porodica Midlton na venčanju princa Harija i Megan Markl 2018: Kerol i Majkl Midlton, sa sinom Džejmsom, ćerkom Pipom i zetom Džejmsom Metjuzomfoto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Krug poverenja je sićušan. Okružena je Kerol i Majklom, Pipom i Džejmsom, koji su, očigledno, takođe tu za nju. Oni su neverovatno bliska porodica, a Ketrin ima poverenja da se osloni na njih. Oni su tu za nju decenijama i nikada je nisu izneverili – ističe.


Nije poznato gde Kejt Midlton trenutno boravi, ali ovakvo isticanje njenih roditelja, sestre i brata, bez pomena supruga i dece i ostatka kraljevske porodice, zabrinulo je fanove princeze od Velsa na društvenoj mreži Iks.


"Zašto se sada pominje 'krvna porodica', a ne i porodica koju je ona izgradila?", "Okružena svojom porodicom stečenom rođenjem. Dakle... Kao... Nije sa svojim mužem?", "Pa, živi li ona i dalje s Vilijamom?", "Šta hoće da kažu ovim delom o krvnoj porodici?", "Šta to znači, da li se vratila kod Midltonovih?", "Ne možete mi reći da je ovo slučajno ovako sročeno"... neki su od komentara.

 

Kejt Midlton nije se oglašavala povodom svog zdravlja od 22. marta, kada je saopštila da joj je otkriven rak
Kejt Midlton nije se oglašavala povodom svog zdravlja od 22. marta, kada je saopštila da joj je otkriven rakfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Gde je Kejt Midlton?


Nije poznato gde se princeza od Velsa nalazi u ovom trenutku, a nakon operacije u januaru, pisalo se da je bila u Vindzoru, gde princ Vilijam i ona žive sa svojom decom u Adelejd kotidžu.


Nakon saopštenja da joj je dijagnostikovan rak, britanska štampa pisala je da je porodica helikopterom otišla u Anmer hol, rezidenciju u Norfolku, gde su proveli Uskrs i prolećni raspust princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luija.


Kako tvrdi anonimni izvor, porodica planira da provede letnji raspust mališana u Sandringemu, što Kensingtonska palata nije potvrdila.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker