samo retki su razumeli

Svako njeno pojavljivanje mora dobro da se tumači: Kraljica Kamila poslala TAJNU PORUKU, tiče se Čarlsa i Kejt Midlton

0

Kralj i kraljica prisustvovali su otvaranju Salona cveća u Čelziju i tada je kraljica uradila nešto što nisu svi odmah dobro protumačili 
 

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kraljica Kamila oduševila je mlade na Salonu cveća u Čelziju u ponedeljak kada je školarcima poklonila poseban buket cveća – a jedan stručnjak za cveće otkrio je koju simboliku ono ima.

 

Ona je odlučila da kamelije pokloni učenicima osnovne škole Sulivan, koji su doprineli učestvovali u uređivanju bašte ikoja je bila inspirisana Penelopom Feterington iz hit drame Netflik-a Bridžerton.

 

- Kamelije tradicionalno simbolizuju divljenje, naklonost i zahvalnost. Odabirom kamelija, kraljica Kamila je verovatno želela da izrazi duboku zahvalnost za kreativnost i posvećenost dece - rekla je Elise Harlock, brend menadžer u Prestiž Floversu.

 

 

Ona je takođe dodala je da kamelije imaju i dublje značenje, posebno imajući u vidu nedavne zdravstvene borbe kralja i princeze od Velsa, koji se oboje leče od raka.

 

- Na jeziku cveća, kamelije mogu da simbolizuju otpornost i snagu. Ovaj izbor može da odražava poruku solidarnosti i podrške njenom mužu i snaji tokom njihovih izazovnih putovanja - kazala je ona, pa je dodala:

 

- Izbor kamelija je bio dirljiv način da se prenese zahvalnost, snaga i jedinstvo tokom teškog vremena.

 

KEJT MIDLTON I DALJE NE MOŽE DA RADI VEĆ SE LEČI OD RAKA
KEJT MIDLTON I DALJE NE MOŽE DA RADI VEĆ SE LEČI OD RAKA foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Novosti o kraljevskom zdravlju


Kralj se vratio javnom angažmanu prošlog meseca nakon što je postigao ohrabrujući napredak u dijagnozi raka, iako su izvori ranije naglasili da uprkos dobrodošlih vestima, monarh i dalje ima rak i da će nastaviti da se leči od neotkrivenog oblika bolesti.

 

A kada se kraljica prošlog meseca pridružila baštenskom delu u Lamb House u Raju, rekla je gostima da se njen muž „oporavlja“.

ČARLS SE USPEŠNO LEČI OD RAKA
ČARLS SE USPEŠNO LEČI OD RAKA foto: EPA / CHRISTOPHE ARCHAMBAULT / POOL

Kejt se trenutno fokusira na svoj oporavak od raka ali prati rad Radne grupe i zadovoljna je u kom smeru sve to ide. 

 

Ipak, portparol Kensingtonske palate naglasio je da to što Kejt prati dešavanja ne znači da će se uskoro vratiti na posao. 

 

- Rano detinjstvo je veliki prioritet za princezu od Velsa i zato to sve prati, ali o povratku još nema reči. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Naš kraljevski par o kraljici Elizabeti

 

makonda-tracker